Možda...

ZAŠTO NE IGRA NAJBOLJI IGRAČ VOJVODINE? Sportski direktor je sve otkrio!

Autor Dušan Ninković

Siniša Saničanin nije bio na raspolaganju Nenadu Lalatoviću.

Izvor: MN Press

Impresivne igre u dresu Vojvodine u okviru Superlige Srbije Siniši Saničaninu donele su nastupe za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali i interesovanje timova iz Evrope. Upravo njega bi Vojvodina uskoro mogla da proda.

Već se pričalo o jednoj ponudi koja je stigla u Novi Sad, situacija se malo smirila, a sada je Milan Kosanović ponovo pokrenuo priču o transferu snažnog defanzivca. Levi štoper Vojvodine nije igrao poslednji pripremni meč ekipe.

I postoji opravdanje za to.

''Saničanin je pred transferom i nije igrao kako bi se izbegla eventualna povreda. Standardni je prvotimac i nema razloga da se dokazuje i uigrava. Ako ostane u Vojvodini, svakako ima mesto u timu'', rekao je sportski direktor Milan Kosanović, a prenosi Sportski žurnal.

Nekadašnji pomoćnik Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi je nedavno preuzeo funkciju u Vojvodini, a još pre toga se pričalo da Siniša Saničanin ima ponudu iz Turske. Kako se moglo čuti, za njega je bio zainteresovan Bešiktaš, koji je bio spreman da plati obeštećenje.

O statusu štopera novosadskog tima kom ugovor ističe narednog leta nedavno je govorio i Nenad Lalatović. Trener Vojvodine je istakao da očekuje da Saničanin produži ugovor ukoliko ne bude prodat tokom zimskog prelaznog roka ili ga neće koristiti u prolećnom delu prvenstva.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.