Gde ide?

ZVEZDA OTPISALA NAJVEĆEG TALENTA, SUPERLIGAŠ NE ODUSTAJE: Crveno-beli imaju ponudu za mladog fudbalera!

Autor Dušan Ninković

Krilni napadač bi mogao da se preseli tek kilometar ili dva od stadion Rajko Mitić.

Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Mladi Andrija Radulović nije impresioniran željom Crvene zvezdeda prolećni deo prvenstva provede na pozajmici u Grafičaru, gde bi redovnim igrama skupio iskustvo za povratak u Crvenu zvezdu narednog leta. Umesto toga, on bi nešto jače i izazovnije.

Za mladog fudbalera su se već pojavila interesovanja iz inostranstva, a on bi se trenutno zadovoljio čak i pozajmicom u neki tim Superlige.

Interesovanje postoji! Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Trifunović, sadašnji sportski direktor Rada, nada se da bi ekipa sa Banjice mogla da dobije ogromno pojačanje u finišu prelaznog roka. Ukoliko bi se to desili, bili bi u boljoj situaciji pred borbu za opstanak.

Rad je u teškoj poziciji i narednog proleća mora da osvoji mnogo bodova, a jedno od rešenja vide i u pozajmici Andrije radulovića.

''Zahtev Zvezdi da nam ustupi talentovanog Andriju Radulovića upućen je već odavno. Nestrpljivo očekujemo rasplet, nadamo se pozitivnom odgovoru. Već smo se pojačali kvalitetnim igračima, ali bismo Andrijinim dolaskom završili prelazni rok. Voleo bih da nam se priključi na pripremama, kako bismo imali dovoljno vremena da se spremimo za iskušenja u prolećnom delu prvenstva'', rekao je sportski direktor ''Građevinara'' Sportskom žurnalu.

Podsećamo, Crvena zvezda zbog prevelike konkurencije i manjeg broja mečeva ne računa na Radulovića, koji ne želi da se preseli u Prvu ligu Srbije. On bi da igra u Superligi, ali reči Mitra Mrkele ukazuju na to da crveno-beli nisu zainteresovani za takav razvoj.

Sportski direktor srpskog šampiona je otkrio da je Grafičar utabana staza koju mladi igrači prolaze i da je to put koji će i Raduloviću biti predočen. Ukoliko Andrija ne prihvati tu opciju, mogao bi da bude ''kažnjen'' igranjem za omladinski tim crveno-belih u prolećnom delu sezone.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.