Napao ga!

KONTE POBESENEO NA SUDIJU, PA GA SAČEKAO U TUNELU: Uvek ti, čak i kada je VAR tu, uvek ti!

Autor Nikola Lalović

Svađa trenera Intera i sudije Fabija Mareske nastavila se i u tunelu stadiona Friuli u Udinama.

Ekipa Milana doživjela je pravi debakl na San Siru - 0:3 protiv Atalante, ali ni to nije iskoristio Inter da se pobedom protiv Udinezea izjednači sa rivalom na vrhu tabele.

"Nerazuri" su na stadionu u Udinama osvojili samo bod remijem 0:0 koji je obeležila žestoka svađa trenera Intera Antonija Kontea sa sudijom Fabijom Mareskom.

Konte je verovatno pratio rezultat iz Milana i nadao se da će njegova ekipa u finišu konačno slomiti Udineze, a kada je postalo izvesno da od toga nema ništa – "pukao je"!

Nakon što je Mareska pokazao da će se igrati četiri minuta nadoknade Konte se žestoko obrušio na njega zbog čega mu je sudija prvo pokazao žuti karton, ali to nije smirilo trenera Intera.

"Uvek ti Mareska, uvek ti! I kada je VAR, uvek si ti tu Mareska“, galamio je Konte aludirajući na meč između Intera i Parme kada Mareska u VAR sobi nije dodijelio penal za Inter nakon faula nad Perišićem u šesnaestercu.

Samo nekoliko sekundi nakon što je pokazao žuti karton, Mareska je izvadio i crveni i poslao Kontea na tribine.

U sve se umešao i tim menadžer "nerazura“ Gabrijele Orijali koji je ušao na teren i žestoko prigovarao sudiji pa je i on isključen.

Mareska je napuštajući teren uzvratio Konteu i Orialiju koji se nisu mirili sa remijem.

"Moraš da naučiš da prihvatiš to da nisi pobedio“, rekao je sudija, prenose italijanski mediji.

Ni to nije bio kraj sukoba, već je on navodno nastavljen i u tunelu stadiona Friuli.

Italijanski "Skaj Sport“ naveo je da se u tunelu čula žestoka galama, a pretpostavlja se da je glavnu reč ponovo imao Konte.

Ono što je sigurno da se vjerovatno neće sve završiti na ovome i da bi se trener Intera mogao suočiti sa ozbiljnijom kaznom Fudbalskog saveza Italije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.