POJAČALI SE

SUPERLIGAŠ DOVODI BIVŠE IGRAČE DINAMO ZAGREBA: U borbu za opstanak sa tandemom za koji niste čuli

Autor Nebojša Marković

Njih dvojica će pokušati da pomognu.

Izvor: Profimedia/YouTube/soccer-zone/Printscreen

Mačva se nalazi u teškoj poziciji i mora da učini sve za nagli preokret.

Šapčani su u grčevitoj borbi za opstanak u Superligi Srbije, a sada su se pojačali dvojicom fudbalera koji su nekada nosili dres Dinamo Zagreba!

Mačva je rešila da u drugom delu sezone uradi sve što može da bi zadržala superligaški status, a posle dolaska Luke Markovića na pozajmicu iz Crvene zvezde, sada su stigla i dva bivša igrača najvećeg hrvatskog kluba.

Radi se o Omaru Kočaru i Mariju Nikoliću.

Kočar ima 19 godina i omladinski je reprezentativac Slovenije. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a tokom dve godine je bio deo Dinamo Zagreba, pre nego što je na kratko otišao u NK Krško.

Nikolić ima 20 godina i takođe je bivši omladinac Dinamo Zagreba, a igra na mestu štopera. Trenutno je bez kluba, a jesenas je bio deo i italijanskog Avelina, prenosi "Ftbl.Serbia".

Najveće zasluge za ova dva pojačanja pripadaju Alfredu Jermanišu, članu stručnog štaba Mačve, koji je jedno vreme bio trener u omladinskoj reprezentaciji Slovenije.

Mačva je trenutno pretposlednji tim Superlige sa 14 bodova, sedam manje od prvog tima iznad zone ispadanja. Ostaje da se vidi hoće li Mačva moći da registruje nove igrače ove zime, nakon što ih je FSS na osnovu dopisa iz FIFA - suspendovao.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.