PRIPREME 2021!

ZVEZDA VEĆ U ODLIČNOJ FORMI: Igra se dobar fudbal, a Dekija raduje SVE BOLJI Pavkov!

Autor Milutin Vujičić

Ponovo je Nemanja Milunović bio strelac.

Izvor: Arena sport/screenshot

Crvena zvezda ostvarila je i drugu pobedu na pripremama u Turskoj. Počelo je trijumfom protiv Šlonska (4:0), a malo veći izazov bila je ruska Ufa.

Igrali su dobro fudbaleri Dejana Stankovića, sve vreme kontrolisali utakmicu, stvarali šanse, a jedini pogodak viđen je u 15. minutu kada je Nemanja Milunović ponovo pokazao da je neverovatno opasan posle prekida. Ispostavilo se, bio je to i jedini pogodak na utakmici - 1:0 (1:0).

Već od samog starta bilo je jasno da će se Zvezda više pitati na meču, pa je iz druge šanse na meču (prvu propustio Ivanić) došla do vođstva.

Ben je izveo prekid, a Milunović se na drugoj stativi snašao i nogom matirao golmana Ufe.

U nastavku još po koja šansa za Zvezdu, pretili su Ben i sve bolji Pavkov, dok su svi igrači koji su pošli na utakmicu dobili šansu uključujući Odadu i Stankovića.

"Akumulira se zamor, zadovoljni smo što smo većim delom istrčali utakmicu, videli smo podatke i to je zadovoljavajući nivo. Ufa je čvrsta, kompaktna, sa dobrim blokom, sve u svemu iskontrolisali smo utakmicu u većem periodu. Svi su dobili adekvatnu minutažu, ovako sada sveži mislimo da je meč imao svrhu", rekao je pomoćni trener Nebojša Milošević.

Naredni meč na pripremama igraju protiv Maribora u četvrtak.

CRVENA ZVEZDA: Borjan (Popović), Gajić (Srnić), Milunović (Pankov), Degenek (Stanković), Rodić (Eraković), Sanogo (Petrović), Kanga (Nikolić), Ivanić (Odada), Gavrić (Krstović), Ben (Vukanović), Falćineli (Pavkov).

IZ MINUTA U MINUT:

- KRAJ! Zvezda je pobedila 1:0!

- Sada je na terenu i Ričard Odada umesto Mirka Ivanića.

- U toku je 70. minut, Zvezda i dalje vodi 1:0 i igra dosta bolje. U igri su sada Popović, Eraković, Pavkov, Srnić i Vukanović, a izlaze Borjan, Gajić, Ben, Falćineli i Rodić.

- U igri su Petrović, Nikolić i Pankov, a izašli su Sanogo, Kanga i Milunović.

- Na poluvremenu Zvezda vodi 1:0, videćemo da li će Stanković u nastavku menjati.

- Bliži se kraj poluvremena, Zvezda mnogo bolja čitav meč.

- GOL! ZVEZDA VODI 1:0! Već u 15. minutu Zvezda dolazi do prednosti, snašao se Milunović posle centaršuta Bena i nogom sproveo loptu u mrežu.

- Prvu šansu na meču za Zvezdu imao je Mirko Ivanić u petom minutu. Lepo je išla lopta s leva na desno, Gajić je poslao loptu na pet metara, a odatle Ivanić šutira iznad golmana, ali snalazi se čuvar mreže na golu Ufe.

- Meč je počeo!

N A J A V A

Crvena zvezda od 15 časova igra drugi pripremni meč u Antaliji!

U prvom susretu izabranici trenera Dejana Stankovića bili su odlični i raspucani, bez većih problema pobedili su Šlonsk (4:0), dok ih u današnjem očekuje zanimljiv duel sa ruskom Ufom, za koju nastupa srpski fudbaler Komnen Andrić.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč Zvezde i Ufe iz minuta u minut.

ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Degenek, Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Gavrić, Ben, Falćineli.

Na klupi su još: Popović, Pankov, Eraković, Odada, Stanković, Nikolić, Srnić, Vukanović, Pavkov, Krstović.

Uskoro opširnije...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.