Zamalo je izbila ogromna tuča!

UVREDA ZA IBRAHIMOVIĆEVU ŽENU - UMALO TUČA NA DERBIJU!: Svi na terenu su morali da spreče obračun! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Uzburkane strasti u derbiju Milana!

Inter i Milan se nalaze na vrhu tabele Serije A i bore se za prvo mesto, a njihov međusobni duel u četvrtfinalu kupa je sada doneo sukob dvojice napadača. 

Sukobili su se Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku, a jedva je sprečena velika tuča na terenu. 

Ibrahimović je pogodio za vođstvo Milana 1:0 u 31. minutu, a na samom kraju prvog poluvremena upao je u verbalni sukob sa Lukakuom.

Igrao se 44. minut kada je on nešto dobacio napadaču Intera, koji nije mogao da se smiri nakon toga. Videlo se da su uvrede "prštale" na sve strane, a dok se Zlatan samo smeškao i gledao u Lukakua, Belgijanac je prosto kipteo od besa. 

Rai prenosi da su njihovi izvori pri Interu saznali da je "Lukaku bio jako uvređen", te da su uvrede bile na porodičnoj osnovi. "Jeb**e se i ti i tvoja žena!, navodno mu je rekao Lukaku.

Želeo je napadač Intera fizički da se obraćuna sa Šveđaninom, a veliki broj igrača oba tima je morao da se umeša i da spreči korpulentnog Lukakua da ne nasrne na Ibru. 

Na kraju se sve završilo tako što su obojica dobili žute kartone, a timovi su poslati u tunel na odmor pošto je isteklo vreme za igru u prvom poluvremenu. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.