NOVA POBEDA

PARTIZAN NAJBOLJE OSTAVIO ZA KRAJ: 3 gola za 20 minuta, pogodio omladinac, a sad u LOV na Zvezdu! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Crno-beli slavili u generalnoj probi na pripremama u Beleku.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Partizan je praktično završio pripreme u Turskoj.

Ekipa Aleksandra Stanojevića savladala je makedonski Sileks 3:0 u poslednjoj proveri pred nastavak šampionata sledeće nedelje.

Partizan je u četvrtak tako odigrao dva meča, pošto su u jutarnjim časovima savladali Ruh 1:0. Sada je bio red i na ostatak tima da odigra svoj meč, a crno-beli su pokazali da su kvalitetnija ekipa od Sileksa.

Crno-beli su sve završili za 20 minuta, pošto su se u strelce u drugom poluvremenu upisivali Takuma Asano (dva puta) i omladinac priključen prvom timu, Marko Milovanović.

"Dosta smo umorni, definitivno. Malo smo bili nedisciplinovani u prvom poluvremenu, nisam bio zadovoljan što se tiče toga. Rezultat je dobar, i veći nego što je igra bila. Ali zadovoljan sam, momci su premoreni, dobro smo odigrali. Dobro smo igrali uglavnom. Imali smo taj jedan veliki pad protiv Rubina. Daleko smo još od te svežine, umor je, u suštini smo zadovoljni. Sve smo obavili", sumirao je Aleksandar Stanojević pripreme Partizana u Beleku.

Sada je pred Partizanom nastavak Superlige Srbije i prvi meč koji naredne subote igraju protiv Napretka.

UŽIVO PRENOS MEČA:

Kraj utakmice - Partizan je pobedio Sileks 3.0 uz dva gola Asana i prvi gol Milanovića u dresu crno-belih. Dobar meč tima Aleksandra Stanojevića, naročito u drugom poluvremenu.

85' - GOOOOOL, 3:0! Mladi Marko Milovanović koristi šansu sa klupe i postiže prvi gol u dresu Partizana.

79' - GOOOOOL, 2:0! Takuma Asano ponovo trese mrežu Sileksa!

70' - Mladi Aleksa Purić je na terenu umesto Miljkovića. On je štoper rođen 2003. godine, tako da će Banjak na mesto desnog beka.

63' - GOOOOOL, Asano za 1:0! Partizan stiže do vođstva posle asistencije Lazara Markovića!

54' - Suma u šansi posle dobre kombinacije sa Lazarom Markovićem, Božinovski brani.

46 - Počelo je drugo poluvreme.

- Kraj prvog poluvremena - 0:0! Završne minute prvog dela igre je dominirao Partizan, ali bez prave šanse. Sileks je bolje ušao u meč i sa više energije, ipak, i dalje nema golova.

40' - Dinamično je do sada na utakmici Partizana i Sileksa. I dalje 0:0, ali dosta trčanja, dosta ritma na obe strane.

30' - Nova odbrana Slavkovića, Ivanovski je šutirao ka golu Partizana.

27' - Partizan za sada bez onih najboljih šansi. Aleksandar Šćekić je dobio žuti karton za jedan oštar start.

11' - Sjajna odbrana Lazara Slavkovića! Mladi golman sprečava situaciju "jedan na jedan" posle greške u veznom redu Partizana.

7' - Oštar start Šterev na početku meča, potpuno neverovatno da sa dve noge startuje na Miljkovića. Skočili su igrači Partizana da mu kažu da je ovo ipak prijateljska utakmica...

1' - Utakmica je počela, ipak promena u timu Partizana. Među stativama je mladi Lazar Slavković, momak rođen 2002. godine, umesto Vladimira Stojkovića.

- Ovako glasi tim Sileksa za meč sa crno-belima: Božinovski, Timovski, Drašković, Blagojević, Karčeski, Serafimovski, Šterev, Manasijevski, Ivanovski, Đorđev, Đorđević.

- Uz ove igrače opcije za ulazak u igru biće samo oni igrači koji nisu nastupili protiv Ruha u četvrtak ujutru, pa je izvesno da bi svoju šansu mogli da dobiju i neki od omladinskih igrača.

- Ovo je startna postava Partizana: Slavković - Miljković, Ostojić, Banjak, Brežančić - Šćekić, Pavlović, Asano, Suma, L. Marković - Bajbek.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.