Fudbal

MIHA PROVOCIRAO IBRAHIMOVIĆA - "NE BRINI, NE ZNA ZLATAN!": Posle utakmice je govorio o njemu!

Autor Mladen Šolak

Ovako je protekao njihov današnji susret

Izvor: Profimedia

Bolonja Siniše Mihajlovića suprotstavila se Milanu, ali je napravila previše grešaka i doživela poraz 1:2 na svom stadionu.

Roso-neri dali su dva gola posle penala, a zanimljivo je da Zlatan Ibrahimović nije iskoristio udarac sa bele tačke u 26. minutu, pa je Hrvat Ante Rebić pritrčao lopti i "iz druge" savladao Poljaka Lukaša Skorupskog.

Zanimljivo je da je Mihajlović u tim trenucima dobacivao svom golmanu: "Ne brini, Zlatan ionako ne zna da šutira penale!".

Naravno, iako bi ovo "na prvu" mnogima zvučalo kao provokacija i ništa drugo, ipak treba imati na umu da su njih dvojica zajedno bili u Interu i da su privatno dobri prijatelji.

To pokazuju zagrljajima kada god se vide, kao što je Miha posle današnjeg meča pokazao koliko poštuje Zlatana.

"Da smo imali Zlatana na našoj strani, pobedili bismo 3:0. Ipak, tako je – kako je. Moji igrači bi trebalo da budu ponosni na svoj nastup, borili su se do kraja. Kao i inače, protiv dobrih timova smo igrali dobro, ali nismo pobedili. To je sada psihološki problem i moraćemo da radimo na detaljima, pre svega na odlučnosti ispred gola protivnika", rekao je Mihajlović.

"To nam se dogodilo danas, dogodilo nam se i protiv Juventusa i protiv drugih. Ne možemo da stvaramo šanse, a da ih ne koristimo", dodao je on.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.