NEVEROVATNO!

BOMBA! OTKRIVENI SVI DETALJI NAJVEĆEG UGOVORA U ISTORIJI: Mesijev potpis vredan POLA MILIJARDE kojim uništava Barsu!

Autor Nebojša Marković

Ovo je vest o kojoj bruji španska štampa!

Izvor: Profimedia

Faraonski ugovor Lionela Mesija! "Bomba" je odjeknula Španijom, procureli su detalji najvećeg ugovora u istoriji fudbala!

Španski mediji bruje - ovo je ugovor kojim je Barselona finansijski uništena od strane svoje najveće legende!

Usred noći, odjeknula je vest o kojoj će se dugo pričati. Španski "El Mundo" ekskluzivno donosi detalje ugovora Lionela Mesija sa Barselonom, najvećeg ugovora u istoriji fudbala.

Lionel Mesi je u novembru 2017. godine potpisao ugovor vredan 555.237.619 evra!

Katalonski klub se nalazi u velikim finansijskim problemima, a u ekskluzivi pod naslovom "Faraonski ugovor Lionela Mesija koji uništava Barselonu" otkriva da je Mesijeva godišnja plata veća 138.000.000 evra na četiri godine (računajući ogromne bonuse).

Mesi je ovih 555 miliona evra dobio uz bonuse, koji iznose blizu 200.000.000 evra!

"El Mundo" tvrdi da je Mesiju već isplaćeno 92% svih primanja po ugovoru. Sam potpis ugovora je Barselonu koštao 115.200.000 evra, dok je takozvani "bonus za vernost" iznosio 77.929.955 evra

U španskim medijima su postojale različite interpretacije da li su ovi bonusi već uračunati u konačan iznos od 555 miliona evra ili ne, a zajedno sa njima dolazi se do svote koja je veća od pola milijarde evra.

"El Mundo" je u svom poslednjem izdanju objavio i fotografiju samo ugovora, a ostaje da vidimo kako će iz Barselone reagovati na ovu šokantnu vest...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.