I svi igraju...

ZVEZDIN EVROPSKI RIVAL JE AC MILAN(IĆ)! Svlačionica slavnog kluba prepuna Balkanaca

Autor Nebojša Šatara

Rade Krunić nastupio je u pobjedi Milana na gostovanju u Bolonji (1:2), poslije koje su se "rosoneri" učvrstili na liderskoj poziciji na tabeli Serije A.

Ekipu Milana narednog proleća, odnosno za nešto više od dve nedelje, očekuju iskušenja u Ligi Evrope, gde će rival biti Crvena zvezda, a i u italijanskom timu se priča na ''balkanskom''. Dok se Zvezda pojačava Italijanima, Milan dovodi fudbalere poreklom iz bivše Jugoslavije.

Kao što je rekao Zlatan Ibrahimović, on je sa Marijom Mandžukićem hteo da komunicira na ''balkanskom'', a izgleda da će to postati praksa.

Trenutno u ekipi sa San Sira igraju četvorica fudbalera kojima se prezime završava na isti način. Rade Krunić je na svom Instagram profilu podelio fotografiju dresova pripremljenih za utakmicu, uz predlog da se promeni ime kluba.

Redom su okačeni u svlačionici stadiona "Renato Dal'Ara" stajali AnteRebić, Rade Krunić, Mario Mandžukić i Zlatan Ibrahimović, a u opisu fotografije fudbaler iz Foče je stavio natpis: AC Milanić!

Izvor: Instagram/radekrunic

Ekipa Milana je na gostovanju Bolonji stigla do pobede golovima Rebića i Kesija, a trenutno je lider Serije A. Četa Stefana Piolija ima dva boda više od gradskog rivala, dok je Juventus na sedam bodova zaostatka, uz utakmicu manje.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.