Fudbal

Plasman u višu ligu lakši je uz Mozzartovu opremu

Autor Nebojša Marković

Samo u 2020. godini više od 20 fudbalskih timova dobilo po dve garniture novih dresova kroz čuvenu akciju

Izvor: Promo/Mozzart

Kada se na proleće u Vojvođanskoj ligi „Sever“ sastanu Mladost iz Apatina i Krila Krajne iz Bačke Topole, na terenu će biti 22 igrača u Mozzartovim dresovima.

Oni su samo delić ogromne ekipe sportista kojima je ova kompanija pomogla da izgledaju bolje u pohodima na nove uspehe. Samo u 2020. godini više od 20 timova dobilo je opremu kroz akciju "Novi dresovi za nove šampione", što znači da bi u ovom trenutku celo jedno niželigaško takmičenje moglo da se organizuje sa timovima koji nastupaju u dresovima sa "M" oznakama.

Hoće li oni biti talični u prolećnom delu sezone klubovima kao što su FK Vučje iz Leskovca, FK Vranić, Fk Draževac, RFK Brodoremont i mnogim drugim ostaje da vidimo. Ipak, jedno je sigurno – uz novu opremu sve je lakše dostižno, saglasni su svi klubovi iz "Mozzartove lige" koja je sve brojnija.

Ovu tvrdnju potvrđuju i iz FK Krila Krajine iz Bačke Palanke. Predsednik kluba Miroslav Karanović kaže da im ova donacija mnogo znači.

Izvor: Promo/Mozzart

"Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš trud, rad i organizaciju, ali i trenutak. Naime, ovo je za nas godina jubileja kada slavimo dvadeset godina postojanja. U svom sastavu imamo i školu fudbala od 200 polaznika raspoređenih u svim starosnim kategorijama. Nadamo se da će i u budućnosti biti kompanija poput Mozzarta koje će prepoznati iskren rad sa decom i omogućiti nam da i dalje nastavimo istim tempom ako ne i jačim", rekao je Karanović.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću za četiri godine obezbedio je opremu za više od 5.000 sportista iz Srbije, regiona i dijaspore. Samo u 2020. godini dres na kome piše “Mozzart” obuklo je oko 1.000 igrača iz više od 40 klubova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.