Optimista

ZVEZDA 15-20 GODINA NIJE IMALA OVAKAV TIM: Terzić najavljuje novu Ligu šampiona!

Autor Dušan Ninković

Današnje gostovanje Zvezdana Terzića će se danima prepričavati.

Izvor: MN Press

Navijači Crvene zvezde jedva čekaju da počne prolećni deo prvenstva, a prezadovoljni urađenim tokom zime su klupski čelnici. Danas je o dobrim pripremama pričao Dejan Stanković, ali i Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba.

Pored priče o Nikoliću, Dragoviću, Stanojeviću i ostalom, funkcioner crveno-belih je govorio i o veoma moćnom timu koji je napravljen na stadionu Rajko Mitić.

Pred kamerama Arene, u emisiji koja je bila uvod za pripremnu utakmicu protiv Šahtjora iz Donjecka, Terzić je govorio o predstojećoj polusezoni, ali i letu.

"Zvezda u poslednjih 15-20 godina nije imala skup ovako kvalitetnih igrača. Prezadovoljan sam kako su odrađene pripreme, kako radi trener Dejan Stanković. Optimista sam što se tiče prvenstva, kao i krajnjeg ishoda kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona. Navijači će mnogo toga lepog videti od Crvene zvezde", naveo je Terzić.

Uz to, treba napomenuti i da je Terzić istakao kako je Falko pojačanje koje će se uigravati za leto, a da je takvog igrača nemoguće dovesti pred evropske kvalifikacije, kao i da je trenutni broj stranaca u Crvenoj zvezdi priprema za naredni pokušaj da se stigne u Ligu šampiona.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.