Pljačka!

NESTALA VANDINA LUKSUZNA ODEĆA? Provalnici ukrali 400.000 evra porodici Ikardi!

Autor Dušan Ninković

Krađa se dogodila sinoć, ali su za nju saznali tek jutros.

Izvor: Instagram/wanda_nara/Printscreen

Dok je Mauro Ikardi gostovao Lorijenu i tamo doživeo poraz, njegovu kuću su opljačkali! Prve informacije kažu da je tšeta velika, a da su provalnici u kuću poznatog bračnog para tačno znali šta da traže.

Pored Maura, žrtva je bila i njegova supruga Vanda, inače agent i nekadašnja supruga Maksija Lopeza, bivšeg prijatelja PSŽ-ovog napadača. Kontroverzna ličnost u svetu fudbala.

Provala i krađa se desila u subotu uveče, kada je Mauro bio na putu, ali radnici obezbeđenja su primetili da nedostaju stvari tek u nedelju ujutro. Razbojnici su napravili nered u sobama koje su opljačkali, a pored satova i nakita odneli su i komade luksuzne garderobe koje je posedovala Maurova supruga.

Ukupno, šteta se procenjuje na oko 400 hiljada evra!

Ovo nije prvi slučaj pljačke fudbalera koji igraju u Parizu. Počelo je još u novembru 2018. godine, a do sada su četvorica fudbalera ovog tima bili žrtve.

Krenulo je od Erik Maksim Čupo-Motinga kom je nestalo robe u vrednosti od 600 hiljada evra, nastavilo se preko Tijaga Silve čiji su skupoceni satovi koštali čak 1,2 miliona, a treća žrtva je bio njegov zemljak Dani Alveš.

Nedavno je, dok je bio na utakmici tima iz Pariza, opljačkan golman Serhio Riko, a počinioci tog dela još nisu pronađeni.

I sam Mauro Ikardi ima loše iskustvo ovog tipa. Dok je nosio dres Intera nakon jednog gostovanja u Đenovi, on je u mračnoj ulici opljačkan uz pretnju pištoljem, a napadač mu je tom prilikom skinuo sat sa ruke i nestao.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.