SREĆNO!

NEMANJA RADONJIĆ OTIŠAO IZ MARSEJA! Huligani napravili haos u klubu, Srbin otišao u drugu zemlju!

Autor Milutin Vujičić

Nadamo se da će tamo više igrati...

Izvor: Profimedia

Nemanja Radonjić promenio je klub poslednjeg dana zimskog prelaznog roka!

Brzonogi srpski fudbaler, koji nije dobio pravu šansu u Marseju, nastupaće u narednih šest meseci za Hertu iz Berlina, prenosi nemački "Kiker".

Radonjić je odlučio da je bolje za njegovu karijeru da promeni sredinu, posebno nakon haosa koji su huligani napravili u trening centru, nezadovoljni kompletnom situacijom u klubu. Napravili su nerede, obračunavali se bakljama sa policijom, pa je otkazan meč Olimpika.

Herta će pozajmicu plaiti 500 hiljada evra, a potom imati šansu da ga otkupi za 12 miliona, naravno ako srpski fudbaler zadovolji u narednih šest meseci.

Bundesliga odgovara mnogim našim fudbalerima, znamo koliko su uspeha imali Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović u Frankfurtu, a videćemo da li će Radonjić uspeti da bude još jedan Srbin koji je oduševio u Berlinu.

Pre njega to su bili Marko Grujić i Marko Pantelić, dok je epizodu u Herti imao i Gojko Kačar, bivši fudbaler Vojvodine koga su ipak poremetile povrede.

Radonjić je u Marsej došao u leto 2018. godine za 12 miliona evra i od tada je odigrao 62 meča za klub, ali uglavnom je ulazio sa klupe. Ove sezone je imao malu ulogu u timu, ali je opet doprineo koliko-toliko sa dva pogotka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.