OGLASIO SE!

SRBIN POTPISAO ZA MILAN I OTKRIO - ŽELIM DA IGRAM ZA MAĐARSKU: Miloš menja nacionalnost i klub za koji navija!

Autor Nebojša Marković

Ponikao je u Hajduku iz Kule, ali...

Izvor: Youtube/Golden Videos/printscreen

Veliko iznenađenje dogodilo se u ponedeljak kada je poslednjeg dana prelaznog roka Milan objavio dovođenje mladog Miloš Kerkeza!

Srpski tinejdžer rodom iz Vrbasa stigao je među "rosonere" na insistiranje Paola Maldinija i to par nedelja pred meč sa Crvenom zvezdom, ali ovaj momak zna da ne želi da jednog dana zaigra u dresu Srbije!

Miloš Kerkez još uvek ima 17 godina i stigao je u Milan iz mađarskog Đera, tima iz tamošnje druge lige, što je bila senzacija i u srpskim i u mađarskim medijima.

Kerkez je karijeru počeo u Hajduku iz Kule za koji je igrao do 14. godine, piše "Nemzeti Sport", a za sajt kluba je otkrio da je njegova želja da postane reprezentativac Mađarske!

"Razgovarali smo o tome u porodici ranije i naša odluka je bila jednoglasna - definitivno želim da igram za reprezentaciju Mađarske i ne poričem to, ova odluka je očigledno zbog mog vremena provedenog u Đeru!", rekao je Kerkez za sajt Đera.

Njegov otac Sebastijan Kerkez je bio zahvalan Đeru za to kako su Miloša prihvatili kada je stigao u klub.

"Zahvalio sam se mnogo puta klubu za prihvatanje mog sina u tom trenutku. Svi u klubu su mu pomogli i van terena, podržavali ga i edukovali, nije ni čudo da je Miloš ovde pronašao dom i da mu se jako svideo Đer", rekao je fudbalerov otac.

Mladi Kerkez je za sajt kluba istakao da će morati i da promeni klub za koji navija.

"Da, bio sam navijač Juventusa otkad sam bio dete, ali sada će se situacija sigurno promeniti. Nadam se da će Milan zadržati prvo mesto na tabeli", s osmehom je istakao Kerkez.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.