neviđeno

NEVIĐENO! PODNEO OSTAVKU MEDIJIMA: Bivši trener Srbina pobesneo zbog odluka uprave, odlazi iz Marseja

Autor Pavle Knežević

"Za Nemanju Radonjića sam saznao tog jutra"

Izvor: Profimedia

Trener Olimpika iz Marseja Andre Viljaš-Boaš ponudio je danas ostavku na dramtičan način, na sred redovne konferencije za novinare pred prvenstvenu utakmicu!

Razlog za taj potez je to što je klub doveo igrača protivno njegovim željama, kao i da nije znao da Nemanja Radonjić odlazi na pozajmicu u Hertu

Bivši trener Totenhema i Čelsija bio je protiv dovođenja Olivijea Ntšama iz Seltika, ali ga je klub ipak potpisao. Ovaj 43-godišnji trener kazao je da je čelnicima kluba rekao koga želi umesto Morgana Sansona, ali da ga je klub ignorisao.

Vilaš-Boaš kaže da ga niko nije ništa pitao ni o pozajmici Nemanje Radonjića Herti.

Sve ovo usledilo je samo dan pošto su besni navijači upali u trening centar kluba nakon loših igara u poslednje vreme i odlaska Radonjića.

"Odlazim jer se ne slažem sa sportskom politkom kluba. Reako sam im da neću Ntšama, nije bio na našem spisku. Nemam ništa sa tom odlukom. To je igrač za koga sam rekao 'ne'. Nisam ni znao da je potpisao, saznao sam u medijima dan posle", rekao je Viljaš-Boaš, a onda dodao:

"Neću nikakve pare, samo hoću da odem. Da razjasnim: ne tražim ništa od Marseja ili Frenka Mekorta. Dao sam svoje mišljenje i ne mogu kao profesionalac da prihvatim da me niko ništa ne obaveštava. I nema to ništa sa incidentima sa navijačima. Samo je vezano za ono šta ja želim od sportskog aspekta. Za Nemanju Radonjića su me obavestili tek tog jutra", rekao je Viljaš-Boaš i dodao:

"Ponavljam, ne želim nikakav novac, samo hoću da odem. Želim da budem jasan".

RMC javlja da je uprava kluba prihvatila ostavku.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.