ZVEZDAŠI, OVO JE TA EKIPA

CRVENA ZVEZDA SA KATAIJEM NAPADA MILAN: Stanković poslao spisak u UEFA, na njemu su 3 nova imena!

Autor Nebojša Marković

Vest koja i te kako zanima zvezdaše.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je spremna!

Ostale su još tačno dve nedelje do prve utakmice nokaut faze Lige Evrope protiv slavnog Milana, a poznat je i tim koji će se suprotstaviti "rosonerima".

Dejan Stanković je odredio spisak igrača koji su registrovani za drugi deo sezone u Ligi Evrope. Crvena zvezda je tokom zime obavila nekoliko zanimljivih poslova na tržištu, pa su očigledne i tri promene na spisku registrovanih igrača.

To su tek pristigli Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, a važna vest za sve zvezdaše je i što se na spisku nalazi Aleksandar Katai.

Zvezdina "desetka" je imala zdravstvenih problema, nije bilo jasno koliko će crveno-beli moći da računaju na njega u narednom periodu, a sada je jasno da bi Katai mogao da bude na terenu protiv Milana.

Ovo je spisak svih registrovanih igrača Zvezde:

GOLMANI: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;

ODBRANA: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;

SREDINA: Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Aleksa Vukanović;

NAPAD: Milan Pavkov, Filipo Falko, Dijego Falćineli, Marko Lazetić, Nikola Krstović.

Crvena zvezda prvi meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana igra na stadionu "Rajko Mitić" 18. februara, dok će revanš biti na programu sedam dana kasnije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.