PORUKA IZ KLUBA

"OVO NEMA VEZE S NAVIJAČIMA, NEGO S KRIMINALOM": Predsednik Crvene zvezde otkrio šta se dešava na Marakani

Autor Nebojša Marković

Stigao je i odgovor iz redova šampiona Srbije.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MNPress

Dešavanja na stadionu "Rajko Mitić" odjeknula su velikom brzinom, a sada se o svemu oglasio predsednik FK Crvena zvezda.

Svetozar Mijailović, prvi čovek šampiona Srbije, rekao je da blokada našeg najvećeg stadiona i upad žandarmerije nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom.

Mijailović je u izjavi za "Sputnjik" naveo da to ima veze isključivo sa kriminalom, nikako sportom, i objasnio šta se trenutno dešava u Ljutice Bogdana.

"Na "Marakani" se trenutno ne dešava ništa. Radnici nisu izbačeni, niti su ulazili u prostorije. One su samo blokirane, žandarmerija stoji ispred", počeo je Mijailović.

Na pitanje da li je iznenađen akcijom žandarmerije, jer niko nije slutio da nešto ovako može da se dogodi samo dve nedelje pred dolazak Milana na meč Lige Evrope, predsednik najvećeg srpskog kluba je odgovorio:

"Nisam iznenađen, rade ljudi posao za koji su plaćeni. Kako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam, ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina", poručio je Mijailović.

"Sputnjik" navodi i da je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u kratkoj prepisci uveravao da je sve u redu u Ljutice Bogdana.

Podsećanja radi, pripadnici policije i žandarmerije su u noći između srede i četvrtka s dugim cevima blokirali prilaz stadionu "Rajko Mitić", a identična akcija je ubrzo sprovedena i na stadionu Partizana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.