Novosadski haos

VOJVODINA SE OGLASILA POSLE POKUŠAJA REKETIRANJA NJIHOVOG IGRAČA: Otkrili identitet fudbalera i pružili mu podršku!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli pružaju podršku svim zaposlenima u klubu koji su pogođeni ovom situacijom.

Izvor: MN Press

Novosadski klub oglasio se novim saopštenjem. Dan nakon što je na ulici uhapšen čovek koji je navodno pokušao da iznudi novac od jednog prvotimca Vojvodine, klub je hitno zasedao.

Nakon te sednice javnosti je upućeno novo saopštenje, a u njemu je otkriveno da je reč o mladom defanzivcu, Mladenu Devetku. Od njega je traženo čak 40.000 evra!

Podsećamo, vest o hapšenju čoveka koji je pokušavao da izvuče novac pojavila se juče, a klub se i tada oglasio. Novosadski crveno-beli su istakli da se ograđuju od postupaka privedenog lica.

Novo saopštenje kluba iz Novog Sada prenosimo u celosti.

''FK Vojvodina obaveštava javnost da je povodom jučerašnjih nemilih događaja danas održana hitna sednica Upravnog odbora kluba.

Upravni odbora kluba pruža punu podršku državnim organima u rasvetljavanju svih činjenica koje se tiču ovog događaja. Upravni odbor kluba čvrsto stoji iza fudbalera Mladena Devetka, kao i svih ostalih fudbalera FK Vojvodina, koji uživaju puno poverenje i imaju podršku od strane tog klupskog organa'', saopštila je Vojvodina.

Vojvodina se, kao i ostali timovi, priprema za nastavak Superlige Srbije. Novosađani će otvoriti prolećni deo takmičenja u petak, utakmicom protiv TSC-a, a na konferenciji pred meč govorio je Nenad Lalatović koji je pričao o raznim temama, između ostalog i o kašnjenju plata.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi