uporni

RAD BAŠ ZAPEO ZA ZVEZDINOG BISERA: Na Banjici ne odustaju od pozajmice, iako sad imaju najboljeg svih vremena

Autor Pavle Knežević

Čelnici Rada ubeđuju kolege sa Topčidera da je to najbolja opcija za sve

Izvor: MN Press

Rad je danas ponovo doveo najboljeg strelca u istoriji Superlige Andriju Kaluđerovića i mnogi su pomislili da je to kraj prelaznog roka za "građevinare", ali i kraj nagađanja da će dovesti na pozajmicu bisera Crvene zvezde.

Naravno, u pitanju je Andrija Radulović, koji je vraćen u omladinski pogon jer nije hteo na pozajmicu u Grafičar. Rad je želeo da iskoristi situaciju, a želi i dalje, sudeći po rečima sportskog direktora tima sa Banjice, Miloša Trifunovića.

"Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist", rekao je Trifunović za TV Arena sport.

Zvezda je licencirala Radulovića za prolećni deo sezone, na spiskuje i za Ligu Evrope, što sve navodi da do dogovora neće doći. Radu je ostalo malo više od 24 sata da ubedi Zvezdu da je stadion Kralja Petra Prvog najbolja opcija i za sve strane.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.