KAKO MOLIM?

FUDBALER KUPIO FERARI OD 200.000€ DA BI MU SKUPLJAO PRAŠINU: Zvezda PSŽ šokirala - više volim taksi!

Autor Nebojša Marković

Morao je da ga kupi, ali...

Izvor: Profimedia

Fudbaleri zarađuje ogromne svota novca, to odavno znamo, ali uvek postoje kreativni načini kako ti veliki iznosi mogu da se protraće.

Novi je "osmislio" Markinjos, zvezda Pari Sen Žermena.

Brazilski fudbaler je u dosadašnjoj karijeri zaradio mnogo novca, a samo po poslednjem ugovoru sa francuskim klubom zarađuje oko 16.000.000 evra godišnje i to bez bonusa.

Onda i ne čudi da je umeo sebe da počasti i to Ferarijem od 200.000 evra - koji mu sada stoji u garaži!?

Markinjos je priznao medijima da je kupio "Ferrari 458 Italia", ali da ga gotovo uopšte ne vozi i da mu samo "skuplja prašinu". Razlog? Više voli da se vozi taksijem nego svojim Ferarijem!

"Ne volim da vozim jer mi je to dosadno. Ferarija sam kupio kada sam stigao u PSŽ i istina je da ga koristim baš retko. Većina fudbalera dolazi na treninge svojim automobilima, ali ja to ne radim. Više volim da se vozim u taksiju", kaže Markinjos i dodaje:

"Ferari koristim samo kad izlazim s porodicom ili prijateljima. Kada sam postao profesionalac, uvek sam hteo da imam svoj automobil i kad sam kupio Ferarija rekao sam sebi 'To je to, uspeo si'. Ali, ne uživam baš toliko kao što sam mislio", rekao je Brazilac i verovatno šokirao sve ljubitelje automobila.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.