Gde sada?

ITALIJANI JAVLJAJU - KOLAROV ODLAZI: Prvo romansa sa italijanskom lepoticom, a sada problemi u klubu!

Autor Nikola Lalović

Iskusni srpski defanzivac će izgleda biti primoran da promeni sredinu.

Izvor: MN Press

Aleksandar Kolarov nije u planovima Intera za narednu sezonu, javlja italijanska "Gazeta". 

Kako se navodi u tekstu uglednog italijanskog lista "nerazuri" planiraju da podmlade svoju bočnu liniju, pošto im samo jedan bek ima manje od 30 godina. 

To je skupo plaćeni Ašraf Hakimi koji je stigao iz Real Madrida, a osim njega se računa i na Ivana Perišića, hrvatskog reprezentativca kome ugovor ističe tek naredne godine. 

Sa Danilom D'Ambrozijom kao domaćim igračem uprava je sela da razgovara i verovatno će produžiti ugovor na još godinu dana, ali Aleksandar Kolarov, Ešli Jang i Mateo Darmijan su višak. 

Od njih trojice Kolarov je najbliži odlasku jer nije ispunio očekivanja Antonija Kontea, dok su Ešlijem Jangom zadovoljni u klubu, ali ipak žele "svežu krv" na poziciji beka u formaciji 3-5-2, s obzirom na ogromne fizičke zahteve u tom sistemu. 

Naravno srpski defanzivac će ostati u Interu do kraja sezone i imaće priliku da dokaže Konteu da ima mesta u Interu. Iza njega je sada buran period, pošto je posle otkrivanja veze sa udovicom Davidea Astorija došao pod "lupu" zbog navoda o skorom prekidu saradnje. 

Pogledajte Frančesku Fioreti, sa kojom je po navodima italijanskih medija srpski fudbaler u vezi. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.