ZVANIČNO!

"NAJVEĆI FAN" SANDRE AFRIKE MEĐU FUDBALERIMA STIGAO NA BALKAN: Volim da je slušam, ali i gledam!

Autor Milutin Vujičić

A i on se bavi muzikom...

Izvor: Intagram/SandraAfrika/Printscreen

Rijeka je na kraju prelaznog roka dovela veliko pojačanje - stigao je švajcarski napadač Josip Drmić, koga je Norič pozajmio do kraja sezone.

U pitanju je dugogodišnji reprezentativac Švajcarske koji je igrao za klubove poput Ciriha, Nirnberga, Bajera, Borusije i HSV-a, ali u poslednjih nekoliko godina karijera mu je u velikom padu, pa će u Hrvatskoj pokušati da je "oživi".

"Kad je stigao poziv Rijeke, malo sam razmislio i odmah sam imao dobar osećaj", rekao je Josip Drmić u izjavi za zvanični sajt.

"Sve što sam saznao o Rijeci je pozitivno, od odlične infrastrukture do odlične ekipe i verujem da ću se dobro uklopiti", dodao je Drmić koji može da igra na više pozicija u napadu.

Drmić je inače hteo da igra za reprezentaciju Hrvatsku, međutim na kraju su Švajcarci bili brži, pa je "vatrenima" čak dao dva gola. Poznat je kao veliki ljubitelj muzike, objavio je i pesmu "No Tomorrow", a u slobodno vreme sluša veoma zanimljivu muziku.

"U meni teče hrvatska krv. Ne slušam muziku kao drugi Švajcarci. Slušam npr. Sandru Afriku. I slušam i gledam...", rekao je nedavno Josip Drmić.


Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.