13. gol

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE JE U SURDULICI: Zima mu nije odmogla - ponovo rešeta!

Autor Dušan Ninković

Napadač Surduličana je najbolji strelac Superlige.

Izvor: MN Press

Superliga je nastavljena juče malim vojvođanskim derbijem, danas je do bodova stigao i Čukarički, a u trećem termini odigrane su tri utakmice i na svakoj je viđen identičan rezultat!

Bilo je 1:1 u Gornjem Milanovcu gde su gostovale Nišlije, u Surdulici gde je igrao Voždovac i u Užicu gde je Zlatibor dočekao Subotičane!

Miroljubive podele bodova na početku drugog dela sezone. Svaki bod će biti bitan tokom ovog proleća, jer po najavama sa početka sezone čak šest ekipa ispada iz elite. Niko ne želi da bude u tom delu tabele, pa će morati naporno da se radi kako bi se bodovi osvajali.

Gužva je i u sredini. Tamo su ekipe poput Radnika, Vodovca, Radničkog, Metalca... Nemaju velike šanse za Evropu, opstanak im je gotovo siguran, pa će pokušati dobrim serijama da se približe vrhu tabele.

Svoju impresivnu golgetersku seriju od jeseni nastavio je Milan Makarić čiji pogodak u ranoj fazi nije bio dovoljan da bodovi ostanu u Surdulici. Izjednačio je Luka Cvetićanin, pa je to jedan od tri meča na kom su bodovi podeljeni. Obrnuta situacija bila je u Užicu.

Tamo se Spartak vodio od rane faze preko Lazara Tufegdžića, ali je Vukić pogotkom nekoliko minuta pre kraja postavio konačnih 1:1.

I za kraj - derbi ovog termina. Metalac je dočekao Radnički, a i te dve ekipe su podelile bodove. Pogodili su Marković za goste i Katanić za domaće, pa je rezultat i ovde bio isti.

Pogledajte rezultate i tabelu Superlige!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.