SIGURNA POBEDA

"LAZAR POSTIŽE GOLOVE VEĆ NEKO VREME": Stanoje srećan zbog Markovića, pa imao poruku za mlađe igrače

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana je zadovoljan igrom svojih igrača u pobedi protiv Napretka.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su nastavili tamo gde su stali na kraju 2020. godine.

Posle osam uzastopnih pobeda u finišu prošle, na početku nove su upisali deveti trijumf - savladan je Napredak 3:0.

Aleksandar Stanojević je posle meča bio zadovoljan sigurnom pobedom njegovih igrača, koji su golovima Nemanje Jovića, Filipa Holendera i Lazara Markovića bez mnogo muka savladali Kruševljane.

"Bila je sigurna pobeda, kontrolisali smo utakmicu sve vreme. Igrali smo periodično dobro, ali ne sve vreme. Zadovoljan sam, pobediti prvu utakmicu 3:0 protiv uvek nezgodnog Napretka", počeo je Stanojević.

On se osvrnuo na prvi gol Jovića u seniorskoj karijeri.

"Drago mi je da je postigao gol, zbog samopouzdanja i svega drugog, ali važnije mi je da je igrao dobro. On je pravio dobre kretnje, bio je opasan po gol protivnika i bio je disciplinovan, što je još važnije", rekao je trener crno-belih, da bi potom komentarisao i druga dva strelca.

Za Holendera i Lazara Markovića je imao različite poruke.

"Holender mastavlja seriju, igra dobro i jednostavno. Opasan je po gol, imao je još šansi, a na kraju je dao i gol. Zadovoljan sam. Lazar je dao gol, postiže ih već neko vreme. S njim moramo oprezno. Dugo nije igrao u kontinuitetu, on može uvek bolje. Suma mu je napravio izvanrednu asistenciju, "spojio" ga sa golom."

Stanojević je prokomentarisao i da li Jovićev gol znači da će mladi igrači dobijati još više prilika u narednom periodu.

"Uvek kažem - treba raditi polako sa mladim igračima. Ideš korak po korak - igraćeš, odmaraćeš, igraćeš. Treba biti strpljiv, neki mladi igrači se vraćaju i u ponedeljak igraju za Teleoptik. Pratićemo ih i videćemo", rekao je Stanojević posle pobede Partizana.

Crno-beli naredni meč ponovo igraju u Humskoj, sledećeg petka protiv Novog Pazara.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.