košmar!

NIJE KRAJ DOK SUDIJA NE KAŽE DA JE KRAJ! Everton odneo bod sa Old Traforda u petom minutu nadoknade!

Autor Pavle Knežević

Davali golove iz svakog šuta u okvir

Kakva luda utakmica Mančester junajteda i Evertona! Vodio je domaćin dva puta, na kraju je bilo 3:3, a gosti su sva tri gola dali iz jedina tri šuta na gol!

Dominirao je Junajted i u posedu i šutevima i pasovima, vodio je 2:0 na poluvremenu, pa i 3:2, ali je Everton izjednačio u petom minutu nadoknade!

Počelo je dobro za "đavole", Markus Rašford je sa desne strane šesnaesterca centrirao na drugu stativu, gde se našao Edinson Kavani, koji se samo "poklonio" za 1:0.

Pred kraj prvog poluvremena Junajted je obigravao oko šesnaesterca Evertona, onda je video da je Robin Olsen loše postavljen i na krivoj nozi, šutirao je sa oko 16 metara i pogodio.

Ali, Everton vodi Karlo Anćeloti, tako da je za nešto više od pet minuta bilo nerešeno!

"Karamele" su izvele svoju tipičnu akciju ove sezone, sa preciznim dodavanjem. Tom Dejvis je sa oko 40 metara uputio loptu u prostor za Dominika Kalvert-Luina, koji je uhvatio u šesnaestercu, šutnuo maltene iz mrtvog ugla, ali je David De Hea slabo intervenisao i odbio je, da bi na taj odbitak naleteo Abdulaj Dukure i smestio loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije, opet je napad išao po levoj strani, Viktor Lindelof je prebacio na levu, gde se našao Dukure, uputio povratnu loptu, a Hames Rodriges je majstorski, u svom stilu smestio u mrežu - 2:2! Igrao se 52. minut.

Junajted je ponovo poveo u 70. minutu preko Skota Mektomineja, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Igrao se peti minut nadoknade, izveden je slobodan udarac sa oko 40 metara, lopta je nekako završila ispred De Hee, a najprisebniji je bio Kalvert-Luin, koji je samo prosledio u mrežu!

Posle toga nije bilo vremena ni za napad Junajteda, tako da se Everton spasao bukvalno u poslednji čas.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.