DOBRA PROVERA

PARTIZAN TESTIRAO SVOJU DECU I IMAO ŠTA DA VIDI: Dvojica 16-godišnjaka tresli mreže u prijateljskom meču

Autor Nebojša Marković

Aleksandar Stanojević je oprobao i neke druge igrače protiv Teleoptika.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su u subotu savladali Napredak u prvom zvaničnom meču u 2021. godini, a već manje od 48 sati kasnije - ponovo su bili na terenu.

Trener Aleksandar Stanojević ovog puta je isprobavao igrače koji nisu bili u prvom planu na prolećnoj premijeri u meču protiv Teleoptika (2:0).

Partizan je posle 3:0 protiv Kruševljana odigrao prijateljski meč protiv Teleoptika i pobedio 2:0, a šansu na tom meču dobili su igrači koji polako ulaze u ritam, koji su bili povređeni u prethodnom periodu, kao i oni koji će u narednim godinama pokušati da se probiju u prvi tim.

Tako su se među talentima iz Partizanove škole na terenu našla i dvojica 16-godišnjaka - Vanja Vlahović i Mihajlo Petković.

Upravo su ova dvojica tinejdžera postigli golove za Partizan i nagovestili da bi u godinama koje sledi trebalo dobro obratiti pažnju na ove momke, baš onako kako je nedavno bio slučaj sa Filipom Stevanovićem, sada već igračem Mančester sitija.

Partizan je na ovom meču nastupio u sastavu Popović - Urošević, Ostojić, Purić, Živković, Pavlović, Smiljanić, Stojković, Čolić, Terzić i Štulić, dok su u nastavku još osmorica dobili šansu. To su bili Lutovac, Đorđević, Brežančić, Pavlović, Baždar, Milovanović i strelci golova Petković i Vlahović.

U timu Teleoptika, koji sa klupe predvodi Albert Nađ, igralo je maksimalnih 22 igrača. Meč su počeli Slavković, Simunović, Đurković, Subotić, Minić, Momčilović, Blagojević, Knežević, Dragić, Marković i Adamović, dok su u drugom poluvremenu igrali Kašić, Krstić, Obradović, Todorović, Stojčevski, Jevtić, Pelemiš, Trobok, Mugoša, Lekić i Stakić.

Partizan naredni meč u Superligi Srbije igra u petak od 16.30 u Humskoj uz prenos na TV Arenasport.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.