UŽIVANCIJA

CEO SPRAT LUKSUZNOG HOTELA ZA LUKU I SOFIJU: Srpski fudbaler "iskeširao" 500.000 evra, imaće i LIČNOG KUVARA! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Mladi par će maksimalno uživati u luksuznom hotelu u Frankfurtu, a na raspolaganju će im biti SVE.

Izvor: Instagram/Screenshot/Luka Jovic/Profimedia

Srpski fudbaler Luka Jović vratio se ove zime u Nemačku pošto je zbog manjka minutaže u Real Madridu pozajmljen Frankfurtu, a tamo će mu se pridružiti i nevenčana supruga Sofija Milošević.

Mladi par će živeti u rizortu Kenedi u Frankfurtu, u vili koja se zove "Džon Kenedi", prenosi Blic.

Atraktivni par je tražio nekretninu koja će ispuniti sve njihove uslove, a pošto u tome nisu uspeli - odlučili su da naredni period Lukinog boravka u Frankfurtu provedu u hotelskom rizortu od pet zvezdica, a koji nidu pregršt mogućnosti.

Kako piše "Informer", oni su iznajmili čitav sprat ovog luksuznog hotela. Najskuplji apartman u tom objektu košta 2.894 evra dnevno, pa bi u tom slučaju za 150 dana platili oko 500.000 evra.

Izvor: Profimedia

Izvor blizak paru ispričao je da pored velikih soba i u drugim prostorima ima dovoljno prostora za sve životne potrebe, pa da kompleks poseduje čak i teretanu u kojoj će Jović svakodnevno vežbati, dok je tu i spa-centar, dok će im na raspolaganju biti i lični kuvar.

"Imanje ima dvorište gde Sofija često može da boravi s Aleksejem, a osim toga blizu je i šetalište koje se pruža duž reke Majne, te će to biti idealna prilika za malog Jovića da uživa u prvim koracima. Koliko čitav prostor pruža maksimalnu privatnost, govori podatak da rizort poseduje nekoliko restorana internacionalne kuhinje, koja priprema brojne specijalitete. Uz sve to Sofija će imati dvadeset četiri sata poslugu koja će joj biti na raspolaganju".

"U narednim mesecima Miloševićeva ima u planu da pokuša svoj biznis da predstavi brojnim uspešnim damama u Nemačkoj, kako bi potencijalno mogla da osvoji tržište na kojem do sada još nije bila", dodaje isti izvor svoja saznanja.

Podsetimo, Luka Jović će se najverovatnije vratiti u Madrid na leto, pa zbog toga verovatno nije želeo da kupuje novu nekretninu u Frankfurtu.

(MONDO/Blic/Informer)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.