Prošli pripreme

DECA PARTIZANA SPREMNA ZA PRVI TIM: Obojica su dali gol - ''Prezadovoljni smo zbog toga''!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli ne moraju da brinu za budućnost u napadu.

Izvor: Youtube/FK Partizan/printscreen

Nakon pobede u prvom prolećnom kolu, Aleksandar Stanojević je odlučio da je vreme za još jedan kontrolni meč. Partizan je u ponedeljak ponovo bio na terenu. Rezervisti su dobili priliku da se pokažu protiv Teleoptika, a među igračim crno-belih su bila i dvojica talentovanih dečaka.

Mihajlo Petković i Vanja Vlahović, koji su ove zime prvi put prošli seniorske pripreme Partizana, igrali su na tom meču. Upravo su oni doneli pobedu crno-belima, pošto su obojica postigli po gol u pobedi (2:0).

Dan kasnije, za klupski sajt sumiraju utiske sa priprema u Turskoj, analiziraju povratak u Beograd i ističu koliko im znači gol za seniorski tim Partizana.

Jedan od dvojice strelaca na meču sa Teleoptikom, Mihajlo Petković, ispričao je za klupski sajt utiske o utakmici i pripremama.

''Šef Stanojević nam je, još dok smo bili u Turskoj, najavio da ćemo jednom nedeljno biti pozivani u prvi tim, da treniramo ili odigramo prijateljsku utakmicu. Svaki od tih odlazaka je novo iskustvo i radujem se što mogu da učim. Juče smo Vanja i ja postigli po gol, zbog čega smo obojica srećni. Zadovoljni smo utakmicom i igrom, a pogotovo time što je rezultat bio u našu korist'', rekao je mladi Petković.

Njegov saigrač iz omladinske škole Partizana i još jedan biser crno-belih, Vanja Vlahović, imao je svoje viđenje meča.

''Presrećan sam zbog postignutog gola i asistencije. Veoma sam zadovoljan utakmicom. Na pripremama sa prvim timom naučio sam da više cenim red, rad i disciplinu. Bio sam veoma srećan u Turskoj. Poziv u prvi tim bio je nagrada za moje dobre igre u omladinskoj ekipi'', rekao je Vlahović.

Crno-beli dečaci će nastavak sezone provesti u omladinskoj školi Partizana, gde su među najtalentovanijim igračima, a povremeno će biti priključeni seniorskom timu, sa kojim će trenirati.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi