SVE ODNELI

SKANDAL U KRALJEVU - VANDALI DEMOLIRALI STADION: Razlupali svlačionice i pokrali sve što su stigli, prvoligaš ŠOKIRAN!

Autor Nebojša Marković

Sloga iz Kraljeva u velikim problemima pred početak sezone.

Izvor: Wikimedia Commons/Marko235/Own work

Neverovatno, ali istinito - Sloga kao da već nije imala dovoljno problema ove sezone, sada su dobili novi.

Stadion prvoligaša iz Kraljeva je nedavno bio obijen, a vandali su napravili haos i pričinili veliku štetu!

Fudbaleri Sloge iz Kraljeva se polako spremaju za drugi deo sezone u kojem će pokušati da urade skoro nemoguće i spasu se opstanka u Prvoj ligi Srbije.

Ipak, na oko dve nedelje pre početka takmičenja, u noći između ponedeljka i utorka neko je upao na stadion i napravio materijalnu štetu.

Naime, klub je objavio fotografije nedela na svojoj Fejsbuk stranici, a otkriveno je da je neko obio ogradu, razvalio sva vrata, demolirao svlačionice i kancelarije i pokupio sve što je mogao. Nestali su i klupski kompjuter, kompletna oprema za sve selekcije i pričinjena je ogromna šteta.

"Užas. Došli smo na stadion i shvatili da nemamo ništa, sve je ukradeno i uništeno. Ovo ni u najvećem košmaru nisam očekivao, udareni smo gde najviše boli. Pripadnici MUP-a bili su na stadionu, izvršili uviđaj, sve je sada u proceduri, ali izvesno je da smo u ogromnom problemu", rekao je predsednik kluba Aleksandar Mijatović za "Sportski žurnal".

"Teško nam je, ali moramo da razmišljamo šta i kako dalje. Za vikend imamo zakazanu utakmicu sa Jošanicom, planirano je da bude generalna proba, ali sada moramo da vidimo kada ćemo, kao i gde da igramo. Moramo da nabavimo opremu, jer u ovom trenutku nemamo ništa", istakao je Mijatović.

Težak udarac za FK Sloga, nepoznati počinioci demolirali prostorije na stadionu, pokrali i oštetili opremu!

Sloga je na 18. mestu Prve lige Srbije sa 14 bodova, sa čak osam manje od 10-plasirane Budućnosti iz Dobanovaca, prvog tima iznad zone ispadanja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.