Neverovatno...

ŠOKANTNA SMENA U SUPERLIGI: Bivši igrač Zvezde dobio otkaz posle prvog prolećnog kola!

Autor Dušan Ninković

Samo deset mečeva je vodio ekipu i delovalo je da je uspeo da je preporodi.

Zoran Njeguš
Izvor: MN Press

Samo jedan meč je odigran u prolećnom delu Superlige, a već imamo promenu trenera! Fudbalski klub Zlatibor iz Čajetine odlučio je da uruči otkaz Zoranu Njegušu, prenosi Sport Klub. Bivši igrač Crvene zvezde predvodio je ovu ekipu na samo deset prvenstvenih mečeva!

I ta saradnja, delovalo je, daje dobre rezultate.

Ekipa sa jedne od najboljih turističkih destinacija u Srbiji ušla je u sezonu sporo, a zatim odlučila da napravi trenersku promenu i Predraga Ristanovića zameni Zoranom Njegušem. Čovek koji je u ovoj sezoni radio i u Radu (tri utakmice), stigao je na klupu zlatibora posle 10 odigranih kola. Debitovao je porazima od Inđije i Vojvodine, ali su usledile pobede.

Savladan je Rad na Banjici, pa Novi Pazar na gostovanju, a zatim i Bačka u Užicu, kada su Čajetinci konačno uhvatili priključak za ostatkom lige.

Do kraja jeseni nije bilo pobeda ni bodova, a trijumfe su protiv Zlatibora upisali Metalac, Crvena zvezda, Radnički iz Niša i pomalo neočekivano Mačva. Prolećni deo započet je remijem protiv Spartaka iz Subotice, a zatim se dogodio rastanak.

Tri pobede, remi i šest poraza u deset prvenstvenih mečeva nisu bili dovoljni da Njeguš zadrži posao u Zlatibora. Treba dodati i da je tokom njegovog boravka na klupi tima iz Čajetina ova ekipa eliminisana iz Kupa Srbije. Protivnik je bila Crvena zvezda, a u spektakularnom meču u Beogradu gosti su bili blizu iznenađenja.

Novi trener tima iz Čajetine biće Dejan Nikolić, koji je poslednji angažman imao u Kolubari iz Lazarevca.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.