Uživo

PARTIZANOVIH DESET POBEDA U NIZU: Furioznih 10 minuta za revanš Pazarcima, "parni valjak" melje! (VIDEO)

Crno-beli su uspeli da "zaokruže" broj uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana upisali su i 10. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i to furioznim početkom drugog poluvremena, u kojem su kao retko kada rešetali - postigavši tri gola za 10 minuta.

PARTIZAN - NOVI PAZAR 3:1 (0:0)
/L. Marković 54, Natho pen. 62, Holender 64, Vlajković ag. 87 - Kojić 75/

Znao je Partizan da ih po hladnom vremenu očekuje nezgodan protivnik, rival koji ih je već stajao tri boda u prethodnom međusobnom susretu. Znali su i da će biti potrebno vreme probiti "bunker" Novog Pazara, a kada su ga probili, onda je sve išlo lako.

Partizan je slavio golovima postignutim u 10 minuta razmaka početkom drugog poluvremena, kada su odagnali sve sumnje hoće li se ili ne mučiti i ovoga puta sa Pazarcima.

Lazar Marković, Bibars Natho i Filip Holender su furiozno, u tri poteza matirali goste i tako rešili sva pitanja pobednika.

Istina, Novi Pazar je postao prvi tim koji je zatresao mrežu Partizana u novoj godini, kada je Jovo Kojić iskoristio centaršut sa desne strane da prekine niz crno-belih bez primljenog gola na domaćem terenu.

Nije to ništa bitno prouzrokovalo u nastavku meča, jer su domaći i dalje kontrolisali dešavanja, a konačan rezultat je postavio Nikola Vlajković, defanzivac gostiju.

On je zatresao svoju mrežu na centaršut Nikole Štulića i tako učinio da Partizan slavi 4:1 u svojoj desetoj uzastopnoj pobedi u svim takmičenjima, a devetoj u Superligi.

Sada je ponovo Crvena zvezda na "plus šest", makar do njihovog predstojećeg susreta...

Tekstualni prenos meča pratite klikom na *RAZVOJ DOGAĐAJA*

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

18:25

KRAJ UTAKMICE!

Partizan - Novi Pazar 4:1!

Izveštaj pročitajte na kartici *UVODNA VEST*

18:21

87' - GOOOOOOL, PARTIZAN VODI 4:1

Nikola Štulić je dobio loptu od Bajbeka na boku, hteo je da pronađe Jovića, ali Nikola Vlajković na drugoj stativi nespretno postiže autogol...

18:12

Ovako je Novi Pazar smanjio prednost Partizana

Delovalo je to traljavo, a ni golman Popović ne stiže do lopte... Sada je 3:1 za domaće.

18:09

75' - GOOOOOL, Novi Pazar smanjuje na 3:1!

Taman kada se činilo da Partizan ide ka novoj pobedi bez primljenog gola, Jovo Kojić je strelac udarcem glavom posle centaršuta sa desne strane!

18:04

69 - Stanojević pušta "klince" na teren

Jasno je da je Partizan na putu ka pobedi, a u poslednjih 20 i kusur minuta na terenu će biti Nemanja Jović i Nikola Štulić, i to umesto Lazara Markovića i Filipa Holendera.

18:02

Evo kako je Holender doneo Partizanu 3:0

18:00

Ovako je Natho "zaslužio" penal i doneo 2:0

17:57

64' - GOOOOOOL, VEĆ JE 3:0!

Sada je Holender strelac posle centaršuta Miljkovića... Raspucali su se crno-beli!

17:55

62' - GOOOOOOL, Natho za 2:0!

Izraelac praktično rešava meč - prvo je bio povučen u šesnaestercu za penal, koji potom lako realizuje i matira Drobnjaka - 2:0 za Partizan!

17:50

Ovako je Marković doneo 1:0 za Partizan

Očajno ispucavanje lopte golmana gostiju...

17:47

54' - GOOOOOL, 1:0 ZA PARTIZAN!

Već posle devet minuta u nastavku, strelac je Lazar Marković posle greške golmana Novog Pazara. Odlična završnica!

Na vreme su stigli do pogotka, Holender je lepo ispratio "Markeca"...

17:46

53' - Natho pokušava, samo korner

Krenuli su crno-beli sa dosta želje u nastavku, a Bibars Natho prvi pokušava po ulasku u igru. Njegov udarac sa desne strane je blokiran i odlazi u korner, posle ćega nije bilo opasnosti po Novopazarce.

17:38

DRUGO POLUVREME - DVE PROMENE PARTIZANA

Na terenu su sada Bibars Natho i Aleksandar Šćekić, a izašli su Suma i Jojić.

17:25

"Tanka" statistika

Koliko je bilo nezanimljivo prvo poluvreme, najbolje govori statistika. Viđena su ukupno samo 3 šuta za 45 minuta i sva tri od strane domaćih.

Partizan je imao samo jedan šut u okvir gola i to sa velike udaljenosti, dok Novi Pazar uopšte nije ni pretio. Nadamo se boljem u nastavku...

17:21

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Partizan - Novi Pazar 0:0, bez golova posle 45 minuta.

Najbolju šansu Partizan je imao posle odbijene lopte golmana gostiju i natrčavanja Lazara Markovića, ali osim toga nisu uspevali da stvore izglednije prilike uprkos inicijativi i terenskoj dominaciji. Defanzivno crno-beli nisu imali problema, a u nastavku će morati još jače da krenu po vredan pogodak.

Ovo je najbolja šansa do sada:

17:16

42' - Obradović u ofsajdu

Velika šansa za Partizan, barem se tako činilo, i levi bek crno-belih jeste bio u ofsajdu kada je stigao do lopte na pet metara od gola Novog Pazara. Na kraju je čak i šutirao pored gola, ali ništa od toga nije važno na kraju.

Partizan ne uspeva da konkretnije zapreti udarcima u gol Novog Pazara, a prvo poluvreme se opasno bliži kraju...

17:09

36' - Jojić je zakomplikovao!

Opasno na ulasku u šesneasterac Novog Pazara, a propada još jedan napad Partizana i pre nego što su šutirali. Jojić nije uspeo da brzo reaguje posle duplog pasa i lopta mu je izbijena.

17:04

30' - Holender, ne pogađa!

Polukontra Partizana, Lazar marković je uposlio Holendera na desnoj strani, ovaj previše iskosa šutirao i nije mogao mnogo bolje. Možda je trebalo da proba sa dodavanjem u sredinu.

Hadžibulić dobija žuti karton naknadno zbog starta nad Lazarom Markovićem.

17:00

26' - Marković, morao je bolje!

Sjajan udarac Asana sa distance, lelujala je lopta koju boksuje golman Novog Pazara, a Lazar Marković iz odbitka šutira katastrofalno!

16:55

22' - Prvi žuti karton na meču

Sead Islamović je oštro startovao na Takumi Asanu.

Inače, primetno je da je teren donekle zaleđen od jake zime, temperatura je u Beogradu čitav dan ispod nule i to se vidi. Nije lako ni kontrolisati loptu u ovim uslovima, teren je dosta tvrd.

16:49

15' - Holender beži odbrani...

Nekoliko solidnih napada Partizana bez konkretne završnice, ovoga puta je Holender pobegao odbrani Pazaraca, ali njegov solidan centaršut na oko šest-sedam metara od gola ne pronalazi nijednog njegovog saigrača. Ostaje 0:0.

16:41

8' - Crno-beli još ne prete iz prekida

Partizan je imao dva slobodna udarca do sada, jedan kao skraćeni korner, drugi više iz dubine, ali nije bilo opasno ni posle prvog ni posle drugog centaršuta Miloša Jojića.

16:38

4' - Upozorenje za Partizan!

Brza kontra Novog Pazara, duga lopta ka Milošu Mijiću kada je Partizan bio potpuno van balansa i sa velikim brojem igrača na protivničkoj polovini, nije Svetozar Marković uspeo da zaustavi loptu i tamo Mijić uspeva da pobegne.

Ipak, jako loš centaršut je usledio u tim trenucima i brzo je postalo jasno da neće to biti opasno po gol mladog Popovića.

16:33

POČELA JE UTAKMICA

Krećemo u Humskoj po vrlo hladnom vremenu!

16:25

Partizan juri 10. u nizu

Pobedio je Partizan na poslednjih osam mečeva u 2020. godini u svim takmičenjima, potom je savladan i Napredak, tim koji ih je namučio na otvaranju sezone, a sada će želeti da se revanširaju Novom Pazaru za poraz iz drugog kola.

Bila bi to 10. uzastopna pobeda za Stanojevićev tim.

Izvor: MN Press

15:25

Novi omladinac na klupi Partizana

Klupa Partizana: Gočmanac, Natho, Bajbek, Pavlović, Živković, Šćekić, Ostojić, Štulić, Urošević, Jović, Lutovac

Klupa Novog Pazara: Rnić, Vukajlović, Kiković, Delimeđac, Marinković, Kurti, Dragutivnović, Alić, Nikčević, Pajović, Perić.

Naravno, pažnju privlači ime Matije Gočmanca, omladinskog golmana Partizana koji je rezervni čuvar mreže na ovom susretu. Gočmanac je rođen 5. avgusta 2003. godine, pa je jasno o koliko mladom fudbaleru je reč.

15:20

Novi Pazar odredio tim

Ovo je startnih 11 igrača po izboru trenera Radoslava Bataka: Drobnjak, Vlajković, Tomić, Hadžibulić, Mijić, Zimonjić, Islamović, Aganspahić, Stoiljković, Kovačević i Kojić.

15:14

Ovo je sastav Partizana

PARTIZAN: Popović - Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović - Zdjelar, Jojić - Asano, Suma, L. Marković - Holender

Dakle, promene u timu u odnosu na Napredak, kao što je Stanojević i najavio, tu su i Lazar Marković i Sejduba Suma od prvog minuta, tu je i Jojić...

15:06

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i danas uz MONDO, pratićemo uživo dešavanja sa meča Partizan - Novi Pazar u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Meč na stadionu u Humskoj počinje u 16.30 časova.