LUDILO!

RONALDO KUPIO "ZVER" OD 8.000.000€: Častio se Bugatijem, samo 10 takvih postoji na svetu! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

I nije mu to prvi Bugatijev automobil...

Izvor: MN Press/YouTube/Gumbal/Printscreen

Tako se čašćava Kristijano Ronaldo!

Legendarni Portugalac proslavio je prošle nedelje 36. rođendan i sada mu je za poklon stigao skupoceni automobil. Izbor je pao na redak primerak Bugatija čija je cena 8.000.000 evra!

Jedan od najboljih fudbalera sveta i prva zvezda Juventusa kupio je  posebno izdanje "Bugatija Ćentodijeći" (Bugati 110)!

Ronaldo je rešio da kupi automobil koji je izrađen u samo 10 primeraka i da baš jedan bude u njegovoj garaži, i to u bojama Juventusa.

A taj auto stvarno je poseban - košta 8.000.000 evra pre plaćanja poreza, a sa 1.600 konjskih snaga od 0 do 100 kilometara na sat ide za samo 2.6 sekundi!

Bugatti Centodieci

Napravljen je u čast 110. godišnjice kompanije, a od 0 do 100 kilometara na čas stiže za 2.6 sekundi, dok mu do 200 na sat treba mizernih 6.1 sekundi. Kažu da će njegova elektronski ograničena brzina biti 380 km/h.

Nije ni čudo da je Ronaldo želeo da ima jedan, a kada znamo koliko zarađuje, sigurno smo da mu to nije teško palo.

I ovo nije prvi Bugati koji je Ronaldo kupio. "Marka" je još odavno pisala da je u julu 2016. godine posle osvajanja druge Lige šampiona u Real Madridu kupio jedan, pa onda još jedan u septembru 2017., posle duple krune Madriđana (Primera i Liga šampiona).

Ronaldo je novi Bugati poručio još u leto 2020. godine, kada je još uvek bio u toku proces proizvodnje, otežan pandemijom korona virusa. Sada mu je taj "poklon" i stigao...

Pogledajte kako taj Bugati izgleda:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.