NIKO NIJE OČEKIVAO!

ŠOKANTAN PORAZ MILANA PRED ZVEZDU - RAZBIO IH DOSKORAŠNJI DRUGOLIGAŠ: Igrali u najjačem sastavu i nisu šutnuli na gol!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda posle ovoga ima čemu da se nada...

Izvor: Profimedia

Veliki i neočekivani kiks Milana koji će "zapaliti" maštu navijača Crvene zvezde! "Rosoneri" su zaigrali u najjačem sastavu protiv Specije, ali su poraženi od dojučerašnjeg drugoligaša u poslednjem susretu pred dolazak u Beograd.

Ostalo je još samo pet dana do susreta Zvezde i Milana u Beogradu (četvrtak, 18.55), a sada su "rosoneri" počeli da pokazuju mnoge slabosti koje će Stanković probati da iskoristi.

SPECIJA - MILAN 2:0 (0:0)

Pioli je na teren poslao najbolje što ima, ali je i to bilo malo.

Zaigrali su Ibrahimović, Salemakers, Čalhaoglu, Benaser, Romanjoli, Donaruma, Ernandez i Kjer, koji se ne očekuju u duelu protiv Zvezde, jer će ih trener čuvati za duel sa Interom koji bi narednog vikenda mogao da odluči titulu, a to se pokazalo kao loš potez.

Mađore je doveo Speciju do vođstva u 56. minutu, da bi već u 67. Bastoni duplirao prednost i utabao put Specije ka pobedi.

Uoči meča sa Specijom povredio se hrvatski napadač Ante Rebić, što je veliki problem za Milan i to se videlo i ove subote.

Probao je Pioli da osveži tim, ušli su Mandžukić, Meite, Tomori, Hauge i Kastiljeho, ali su "rosoneri" bili toliko loši da za čitav meč nisu uputili nijedan udarac u okvir gola, odnosno golmana Provedela ostavili su besposlenog svih 90 minuta.

Upaliće se "crveni alarm" posle ovoga u Milanu, a videćemo da li će ovaj kiks naterati Piolija da još jednom razmisli da li će u Beograd sa kombinovanim timom.

U svakom slučaju, posle ovoga će apetiti navijača Zvezde sigurno porasti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.