Ima fanove

DILETA UKRALA ŠOU TOKOM MILANOVOG DEBAKLA: Lider poražen od Specije, a ona u centru pažnje! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prelepa voditeljka bila u centru pažnje zbog poklona koji je dobila.

Izvor: Instagram/screenshot/dilettaleotta

Najlepša italijanska voditeljka ponovo je u centru pažnje. Ovog puta nije neka od ljubavnih afera, sada je reč o divnom gestu koji su joj priredili fudbaleri.

Kako je Dileta Leota (29) morala sinoć, veče pred Dan zaljubljenih, da bude na poslu i to na terenu za meč Specija - Milan, igrači domaćeg tima su se pokazali kao pravi kavaljeri.

Iako od skoro znaju da Dileta ima dečka, turskog glumca Džan Jamana (31), fudbaleri ovog italijanskog kluba su rešili da joj poklone buket cveća. Atraktivna voditeljka je prihvatila poklon, kasnije se njime i pohvalila na društvenim mrežama, a moguće je da će zbog ovakve pažnje češće gledati mečeve ovog malog tima.

Inače, u prethodnom periodu se pričalo o Diletinoj ljubavnoj avanturi sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali je na te glasine stavljena tačka. Dileta i Džan su nedavno objavili da su u vezi, pa njihovu ljubav sada ne mogu da poremete tračevi.

Džentlmenski potez igrača Specije, baš na italijanski način, nije ni pokušaj da se ova ljubav destabilizuje. Samo mali znak pažnje za TV lice koje zbog atraktivnog izgleda ima obožavaoce širom sveta.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.