POSLEDNJI DRIBLING

HAOS OKO MARADONINE IMOVINE - FALI 80.000.000 EVRA: Kad je familija videla šta je Dijego ostavio, ostala je u šoku!

Autor Milutin Vujičić

"Ako je zaradio milione, gde su nestali?".

Izvor: Profimedia

Prošla su skoro četiri meseca od smrti Dijega Maradone, ali i dalje mnoge stvari nisu poznate. Rezultati istrage zbog umešanosti doktora Lukea i dalje se čekaju, dok je velika misterija i nasledstvo koje je ostalo iza legendarnog fudbalera.

Poslednje informacije govore da je bogatstvo daleko manje od onog koje se spominjalo u prvi mah, pa će se njegova brojna familija "boriti" za samo 4,46 miliona evra.

"Pričao se o 86 miliona evra, ali zapravo se samo oko 4,6 pojavilo na njegovim bankovnim računima uz jedan mali stan, staru kuću i dva automobila", rekao je advokat Mario Baudri koji zastupa Maradoninog najmlađeg sina Dijega Fernanda.

"Dijego je zaradio mnogo novca, ali ga nije imao. To se nije pojavilo u finansijskim izveštajima, tako da ne znamo da li ga je potrošio - ili je negde gde ne znamo".

Maradona je u poslednjih nekoliko godina često boravio u Dubaiju, gde je radio i bio obožavan, pa su se pojavile informacije da tamo postoje sefovi kojima samo Argentinac može da pristupi, međutim nije poznato šta je uopšte u njima.

Izvor: Profimedia

Advokat je ispričao i da je u kući u Buenos Ajresu postojao sef za koji je Maradona mislio da samo on može da ga otvori, ali je zapravo mogao bilo ko.

"Ako je zaradio milione, gde su nestali? Ako ih je potrošio, i nadamo se da je to slučaj, onda nema problema. Njegovi naslednici će moći da budu mirni samo ako znaju šta se desilo. Ali, sada nema nikakvih dokaza šta se desilo", dodao je advokat.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.