PEP JE STARI LISAC

LEPOTICA PROZVALA GVARDIOLU DA NEMA POJMA: Branila je muža, a on rekao igraču - "Samo da se svidim tvojoj ženi!" (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Zanimljive stvari dešavaju se u Mančester sitiju

Izvor: Profimedia/Instagram/v.lada_sedan/Printscreen

Oleksandar Zinčenko može da se pohvali time da je kao malo poznati igrač stigao iz Rusije i da se izborio za mesto standardnog igrača Mančester sitija. Ali nije to jedina stvar kojom može da se diči.

Tu je i njegova prelepa supruga, za koju može da kaže da se usprotivila Pepu Gvardioli!

Naime, Zinčenko je oženjen prelepom ukrajinskom sportskom novinarkom Vladom Sedan, koja je jednom prilikom napravila ispad u javnosti kritikovavši slavnog menadžera Mančester sitija, a sada je mogla da se pohvali da je Gvardiola počeo da "ispaljuje šale" na njen račun.

Naime, 25-godišnja Vlada je javno kritikovala Gvardiolu posle poraza Sitija u Ligi šampiona od Liona prošlog avgusta, kada mu je zamerila što njen dragi nije igrao na tom meču u standardnoj formaciji sa četiri defanzivca.

Taj ispad je bio toliki da je Zinčenko morao da izda saopštenje na njegov dan venčanja ne bi li se izvinio za reakciju njegove supruge.

Da je sada sve zaboravljeno, potvrdila je upravo Ukrajinka na svom YouTube kanalu.

"Bio je to Pepov 50. rođendan. Zina (Zinčenko) je uvek Zina. Prvo mu je čestitao i poželeo sve najbolje, a onda je morao da mu kaže "već 50 godina, stare godine", našalivši se u svom stilu. Pep ga je pogledao i rekao mu "Aleks, najvažnija stvar za mene je da se dopadnem tvojoj supruzi i sve će biti okej", prepričala je Vlada zanimljivu anegdotu.

Pep se naravno šalio, mada imajući u vidu kako Vlada Sedan izgleda, možemo da ga u potpunosti razumemo...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.