Dostava!

DOK JE GAĆINOVIĆ BIO POVREĐEN, STIGAO MISTERIOZNI ČOVEK: Ko je naručio hranu tokom utakmice?

Autor Dušan Ninković

Neobična scena na stadionu Viljareala, gde se igrala Liga Evrope sinoć.

Izvor: Twitter/printscreen/JohnBennettBBC

Neko gladan? Na praznom stadionu ''Keramika'', inače domu fudbalera Viljareala, sinoć su snage odmerili Molde i Hofenhajm. Ovaj meč je, već u njegovoj ranoj fazi, obeležio jedan bizaran detalj.

Iako na utakmici nije bilo publike, a praksa je da što manje ljudi bude uključeno u odigravanje meča, jedan dostavljač brze hrane je morao da uradi svoj posao. Tako je na stadion, u 20. minutu meča, stigla pica!

To su uhvatile i kamere. Dok je Mijat Gaćinović ležao na travi i dobijao medicinski tretman kako bi mogao da nastavi meč, u pozadini se video čovek koji donosi dve kutije sa picom na stadion!

Ne zna se ko ih je naručio, ali fudbal se bolje gleda kad ima nešto da se prezalogaji usput.

Inače, Molde i Hofenhajm su priredili pravi spektakl u Španiji. Golovima Munesa Dabura Hofenhajm je stigao do prednosti ood 2:1, Elingsen je smanjio na 2:1, a Baumgartner postigao treći gol nemačkog tima. Do kraja susreta su pogađali Uland-Andersen i Fofana, pa je konačan rezultat 3:3!

Dvostruki strelac Munes Dabur je promašio penal koji bi njegovom timu doneo pobedu, a Mijat Gaćinović je zbog povrede morao da napusti teren već u 26. minutu igre.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.