Nema mesta tome

ZLATANE, IZVINI! OGLASILA SE ZVEZDA I OSUDILA PRIMITIVCE: ''Ko je vređao Ibru snosiće posledice''!

Autor Dušan Ninković

Klub osuđuje ponašanje i ograđuje se od pojedinca.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda je sinoć ugostila Milan, a meč sa italijanskim velikanom obeležio je i jedan incident.

Na snimcima koji su se pojavili sa stadiona, čuje se kako neko u kontinuitetu vređa Zlatana Ibrahimovića, najboljeg igrača italijanskog tima koji na ovom susretu nije ni ulazio u igru.

Od takvog ponašanja Crvena zvezda se ekspresno ogradila!

Saopštenje crveno-belih koji su se sinoć izborili za 2:2 i šansu da u revanšu naprave senzaciju protiv slavnog kluba, prenosimo u celosti.

''Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda.

Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati'', navodi se u klupskom saopštenju.

O dešavanjima sa meča u Beogradu dan kasnije pišu i svetski mediji, a velika prašina podigla se i u dalekoj švedskoj, za koju je Ibrahimović nastupao tokom reprezentativne karijere.

Podsećamo, ekipa Milana za vikend igra gradski derbi sa Interom, dok će Crvena zvezda igrati protiv Spartaka iz Subotice. Narednog četvrtka na programu je njihov novi meč u Ligi Evrope.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.