ŽESTOKO!

REKAO ZA SUDIJU DA JE IZVRŠITELJ PA DOBIO DRAKONSKU KAZNU: Trener Mladosti plaća 300.000, dobio i godinu dana uslovno!

Autor Nebojša Marković

Žestoka kazna "disciplinaca" FSS-a.

Izvor: MN Press

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije rešila je da oštro kazni Nenada Milovanovića zbog komentara na račun suđenja.

Trener Mladosti iz Lučana moraće da plati 300.000 dinara, a kažnjen je i uslovno na godinu dana!

Milovanović je dobio kaznu od FSS zbog komentara na račun suđenja posle meča Mladosti i Radnika iz Surdulice, a osim 300.000 dinara, on će biti kažnjen sa mesec dana zabrane vršenja funkcije ukoliko u narednih godinu dana ponovo napravi prekršaj, preneo je "Sportklub".

"Disciplinci" FSS-a su se na ovakav potez odlučili pošto je Milovanović posle meča sa Radnikom dovodio u pitanje zbog čega je glavni sudija meča bio Nišlija Aleksandar Živković, pritom ga nazvavši "izvršiteljem".

"Malo je čudno da se ovakva utakmica poveri sudijskoj trojci na čelu sa glavnim arbitrom iz Niša?! Uvidom u statistiku sve je više nego jasno, dosuđeno je 30 faulova u korist Radnika, a duplo manje za Mladost... Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija. Razočaran sam, a dobro je znamo koliko sam dugo u našem fudbalu, mnogo toga mi je jasno, ali ponoviću, Mladost će se zvanično oglasiti u narednim danima", bile su Milovanovićeve reči posle meča 21. kola Superlige Srbije.

Milovanoviću je ostavljena mogućnost žalbe drugostepenoj komsiji Fudbalskog saveza Srbije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.