Ne predaje se!

"PARTIZAN JE NAJBOLJI U SRBIJI - POSLE CRVENE ZVEZDE": Bivši štoper crveno-belih želi iznenađenje na JNA!

Autor Nikola Lalović

Stručnjak koji sa klupe vodi Radnik želi pozitivan rezultat.

Izvor: MN Press

Dok Aleksandar Stanojevićčeka svoj 100. meč na klupi Partizana, trener Radnika iz Surdulice koji dolazi u goste crno-belima smatra da će ovo biti jako težak meč. 

Od kada se prvenstvo nastavilo Radnik nema poraz, u tri meča su dva puta remizirali i jednom pobedili, a ni sada se ne predaju. 

"Igramo sa ekipom koja je posle Crvene Zvezde bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa sa jednim jako dobrim i stabilnim trenerom koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro. Partizan je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju", kaže šef stručnog štaba Radnika, Slavoljub Đorđević.

On ističe da je njegov tim u odličnoj formi, a iako će Partizan dominirati na ovom susretu, Radnik ima svoju šansu. 

"Mi smo u dobroj formi i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat. Sigurno je da će oni biti dominantniji, ali opet kažem da i mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i pokušaćemo da ih ugrozimo", dodaje Đorđević.

Utakmica Partizan - Radnik igra se u nedelju od 13 časova na stadionu JNA. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.