Mesi odličan, Barsa bleda

MESI OBORIO ĆAVIJEV, PA KRISTIJANOV REKORD, BARSA NASTAVILA DA TONE: Ne osvaja se ovako titula, kiks u 89. minutu!

Autor Nikola Lalović

Barselona nastavlja sa kiksevima, ovoga puta se Kuman ozbiljno preračunao!

Lionel Mesi je obarao rekorde, ali Barseloni to nije pomoglo. Iako su dugo vodili, Katalonci su u finišu meča ispustili prednost i još jednom kiksnuli.

Sada će bodove sa "Nou Kampa" odneti Kadiz, koji je posle panala u 89. minutu meča došao do boda! 

BARSELONA - KADIZ 1:1 (1:0)

/Mesi 32 (pen), Fernandez 89 (pen)/

Samim izlaskom na teren Mesi je oborio neverovatan rekord, postao je igrač sa najviše nastupa u Primeri pošto je pretekao svog nekadašnjeg saigrača, a po mnogima i budućeg trenera Ćavija

Ovo je Mesiju bio 506. meč u Primeri, a kada je u 32. minutu izveo penal posle koga je njegov tim poveo, još jedan rekord je pao. On je izveo svoj 73. penal u Primeri, pa je tako pretekao Kristijana Ronalda koji je izveo 72 penala. 

Nije mnogo toga viđeno na ovom meču, ali se po svemu sudeći Ronald Kuman preračunao. Od 65. minuta nadalje su redom izlazili Grizman, Buskec, Dembele, Pedri i Dest, a u igru su ulazili rezervisti.

Barsa se opustila, a Kadiz to iskoristio! Lengle je napravio penal, Fernandez ga je iskoristio i izjednačio minut pre kraja! Sada Barselona nije uspela da iskoristi kiks Atletika i uključi se u trku za šampionsku titulu, pošto i dalje zaostaje osam bodova za "jorgandžijama". 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.