KONAČNO!

ZVEZDA DOBIJA VELIKO POJAČANJE ZA MILAN: Vraća se najbolji fudbaler posle tri meseca!

Autor Milutin Vujičić

U nastavku mnogo jači.

Izvor: Promo/Facebook/FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Konačno dobre vesti za Dejana Stankovića!

Dobijao je trener Crvene zvezde samo loše informacije prethodnih dana zbog mnogobrojnih povreda prvotimaca, a konačno je dočekao i onu koja glasi - vraća se Aleksandar Katai.

Najbolji fudbaler Crvene zvezde trebalo bi da dobije ovog utorka dozvolu lekara za igranje utakmica, a u tom slučaju naći će se i na spisku putnika za "San Siro" gde će Zvezda igrati revanš susret protiv Milana (četvrtak, 21.00).

Naravno, teško da će Katai zaigrati od prvog minuta posle toliko duge pauze, ali ne bi bilo iznenađenje da u slučaju "jurenja" rezultata dobije šansu u drugom poluvremenu.

Katai je van terena još od meča Srbije i Škotske iz novembra kada na analizama krvi nije dobio dobre rezutlate. Počeo je da trenira u Turskoj, postepeno se pridruživao saigračima i čekao dobre vesti o oporavu, a čini se da je konačno sve rešeno.

Za to vreme nepoznatno je još da li će Ivanić, Falko i Gobeljić biti spremni za revanš na "San Siru", dok susret sigurno preskaču Strahinja Eraković, Aksel Bakajoko, Nemanja Milunović i Milan Rodić.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.