iznerviran

KAKO NEKO MISLI DA SMO PRODALI UTAKMICU ZVEZDI?! Davali su golove posle kornera i Milanu i Liverpulu, viši su od nas!

Autor Pavle Knežević

Kapiten Spartaka o bolnom porazu i još bolnijim komentarima

Izvor: MN Press

Utakmice Crvene zvezde i Spartaka umeju da budu jako uzbudljive, pa je tako bilo i u nedelju. Subotičani su vodili do 80. minuta, a onda je šampion Srbije sa dva gola za osam minuta preokrenuo i pobedio.

Zvezda je oba gola postigla posle kornera, kao što često radi, a to je prilično teško palo ekipi Spartaka, ali kapiten Stefan Milošević kaže da im je još teže bilo kada su čuli komentare da je Spartak "prodao" meč Zvezdi.

"Ne mogu da zamislim da neko ko je gledao utakmicu može da pomisli da smo je prodali?! Nas je 11 na terenu, stvarno smo se borili. Ostavili smo jako dobar utisak, iako je Zvezda u našoj ligi, uz Partizan, najbolji tim, ali voditi do 80. minuta... Nije mi jasno kako smo za osam minuta primili dva gola, a do 80. nijedan. Ostaje žal što bar bod nismo uzeli. Verovatno bismo do kraja primili jedan gol, ali mi je žao što smo primili dva", rekao je Milošević za Mozzart sport.

On je kazao da je Spartak mogao više u prvom poluvremenu, ali da je u drugom Zvezda napala, a oni probali da se odbrane, ali korneri su im došli glave.

"Oni su ipak dosta viši od nas, mi ne spadamo u visoke ekipa. Imamo određene probleme kod prekida. Iz igre teško primamo golove, ne računajući Metalac, protiv kojeg nismo baš bili ni kompletni, ali Crvena Zvezda i protiv velikih ekipa daje golove iz prekida, videli smo protiv Milana, Liverpula. Ima visoke igrače i verujem da, kao što kaže Stanković, to verovatno vežba i na treninzima", rekao je Milošević.

Kao bivši igrač crveno-belih čestitao je Stankovićevoj ekipi podvig protiv Milana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

"Svaka čast, dati gol pre svega sa igračem manje Milanu, to je zaista neverovatno, nebitno što se igralo na Marakani. Ostaje žal što nije bilo navijača, da se prikažu u najboljem svetlu. Sjajan rezultat, želim im svu sreću u Milanu, da ostvare što bolji rezultat i prođu dalje", rekao je Milošević.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.