Deklasirali

TOTENHEM JE VEĆ MEĐU NAJBOLJIH 16! Raspucali se Murinjovi rezervisti - Dele Ali je fudbalski umetnik!

Autor Dušan Ninković

Maestralna partija ''Pevaca''.

Prednost od 4:1 iz prvog meča nije uspavala Totenhem, Žozea Murinja i fudbalere tima iz Londona. Zapravo, austrijskog predstavnika su u revanšu savladali još ubedljivije.

Volfsberger, ekipa čiji dres nose Nemanja Rnić i Dejan Joveljić, lagano je poražena od ''Pevaca'', koji su postali prvi tim među 16 najboljih u Ligi Evrope.

Totenhem - Volfsberger 4:0 (1:0)
/Ali 11, Karlos Vinisijus 50, 83, Bejl 73/

Dok ekipa kuburi u Premijer ligi, rezervisti Totenhema čiste u Evropi. Predvođeni Dele Alijem, održali su fudbalsku lekciju Volfsbergeru. Goste je načeo upravo povremeni reprezentativac engleske, fenomenalnim udarcem.

Bile su to makazice, možda čak i kopija onih koje je sinoć izveo Olivije Žiru za minimalnu pobedu Čelsija nad Atletiko Madridom u Bukureštu.

Do kraja meča, bez rezultatske neizvesnosti. Totenhem je na odmor otišao sa minimalnom prednošću, ali su Karlos Vinisijus (dva puta) i Geret Bejl doneli engleskom timu ubedljivu pobedu. Ukupnim rezultatom 8:1 Totenhem je stigao među 16 najboljih timova Lige Evrope.

Šansu da igraju na večerašnjem meču dobili su i Dejan Jović (od 46. minuta) i Nemanja Rnić (od 79. minuta). To nije bilo dovoljno predstavniku Austrije.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.