POZIV NA ORPEZ!

SUMA ĆE BITI U PROTOKOLU, ŠTO SE MENE TIČE: Stanojević "krije karte" pred Partizanovo gostovanje u Inđiji

Autor Nebojša Marković

Crno-bele očekuje novi meč u domaćem šampionatu.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Fudbaleri Partizana su stigli do 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima i nadaju se da im 13. meč neće biti malerozan.

A taj meč igraju u petak protiv Inđija - trener Aleksandar Stanojević kao i uvek poziva na oprez.

Partizan je nastavio da ređa pobede i u prolećnom delu sezone i uz gol-razliku 11:1 upisali su četiri pobede u 2021. godini.

Novu će tražiti u Inđiji, što trener crno-belih ne očekuje da će biti lako gostovanje.

"Generalno Inđija ima specifičan stadion, manji teren i specifično je igrati tamo. Ne bih ulazio u te stvari po pitanju terena, mi u svaki meč ulazimo s respektom i više razmišljamo o tim nekim našim stvarima, pre nego o onome na šta ne možemo da utičemo", počeo je Stanojević na konferenciji za medije.

On je otkrio kakva je kadrovska situacija pred to gostovanje.

"Znamo da Zdjelar ima koronu, Urošević je van stroja zbog bolesti, imamo Brežančića i Lutovca koji imaju sitnih problema. Svi ostali su zdravi. Vezano za Sumu, mislim da je direktor Iliev dao izjavu o tome, ja se naslanjam na tu Ivicinu priču. Što se mene tiče, biće u protokolu, važan je igrač za nas i drago mi je kada je s nama. Tako da, biće u sastavu za tim, sad videćemo gde", rekao je Stanojević o situaciji Gvinejca, koji se dovodio u vezu sa odlaskom iz kluba.

Trener Partizana nije želeo da kaže odakle preti najveća opasnost u timu Inđije, ali jeste rekao da su u jednom segmentu igre opasniji nego što su bili.

"Odakle preti opasnost ću reći svojim igračima. Kad god pričam šta je najveća opasnost, to nam se desi na meču. Tako da ću ovaj put pričati o tome sa momcima. Što se tiče prekida, Strahinja Pandurović je između ostalog zadužen i za prekide. Sve sam to njemu prepustio i on to radi na svoj način. Za sada je to sve dobro, malo više posvećujemo pažnju prekidima u poslednje vreme", kaže Stanojević nakon što su crno-beli na taj način postigli dva od tri pogotka u pobedi protiv Radnika.

Stanojević na kraju podvlači da se ne boji nijednog susreta.

"Ne plašim se nikad, naravno da ne, ali sam oprezan. Uvek kažem da sam gledao njihove utakmice sa Zvezdom i na Zvezdinom stadionu kad su vodili do pet minuta pred kraj. Oni su agresivna ekipa i bore se za opstanak. Oprezni smo, sve smo njihove utakmice ispratili", zaključio je Stanojević.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.