direktno!

URINIRATE PO TASTATURAMA, GOBELJA VOLI ZVEZDU! Sneža Borjan ŽESTOKO stala u zaštitu "brata" Gobeljića!

Autor Pavle Knežević

Supruga kapitena Zvezde u svom stilu podržala tragičara meča

Izvor: MNPress

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, ne propušta priliku da podrži crveno-bele, ali i saigrače svog muža. Tako je i posle nesrećne eliminacije crveno-belih iz Lige Evrope od Milana. 

Snežana Borjan ima oštar jezik i ne libi se da kaže svoje mišljenje, pa je u svom stilu sada na Instagramu podržala Marka Gobeljića, koji prolazi kroz verovatno najteže trenutke u karijeri.

Defanzivac Zvezde je u remiju 1:1 na San Siru skrivio penal, promašio prazan gol, a onda dobio i crveni karton, zbog čega se našao na udaru simpatizera i pristalica crveno-belih. Među žestokim kritikama često se ponavlja citat iz pesme njegove devojke Katarine Grujić "Ti nisi čovek, ti si greška".

Ipak, Snežana Borjan mu je odmah pružila snažnu podršku. Ona je privatno drugarica Grujićeve, a nije baš bila pažljiva u obraćanju onima koji napadaju Gobeljića.

"Podrška za brata Gobelju! Mnogo više on voli Zvezdu i mnogo bi bio srećniji da je dao gol ili da nije dobio crveni od svih vas što niste potrčali za loptom u životu i osnovno zanimanje vam je da širite mržnju po društvenim mrežama i urinirate po tim tastaturama", napisala je Borjan.

Izvor: Instagram/snezanafi

Gobeljić je inače isključio komentare na Instagramu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.