CIRKUS U HRVATSKOJ!

"IGRAJTE PI***CE, DOBIĆETE BATINE" - DRAMA U RIJECI: Izgubili od Hajduka, navijači pretili igračima, treneru otkaz!

Autor Nebojša Marković

Da stvar bude gora, trener Rožman je pre samo 10 dana potpisao novi dugoročan ugovor sa klubom...

Izvor: YouTube/HNK Rijeka/Printscreen

Potpuno ludilo i haos u Rijeci!

Pre samo 10 dana, ovaj fudbalski klub produžio je ugovor sa trenerom Simonom Rožmanom do 2024. godine, a u subotu uveče je - smenjen!

Neverovatni događaji potresli su Rijeku u subotu uveče, pošto je Rožman dobio otkaz, a glavni razlog za sve je poraz od Hajduka 1:0!

Rijeka je izgubila minimalnim rezultatom od Splićana u subotu i to je presudilo da vrhuška kluba odluči da slovenački trener dobije otkaz posle godinu i po dana provedenih u klubu i osvojenog Kupa Hrvatske prošle sezone!

Rožman je pravio sjajne uspehe sa Rijekom jer ih je doveo i do plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, a veliku ulogu u čitavom haosu u subotu uveče čini se da su odigrali i navijači kluba.

Koliko je navijačima Rijeke, popularnoj "Armadi", teško pao poraz od Hajduka goviri i da su njih oko 100 navijača došli na ulaz stadiona "Rujevica", pretivši igračima batinama.

"Igrajte pi***ce, dobićete batine", vikali su navijači Rijeke svojim igračima posle bolnog poraza, a njih stotinak se posle oko sat vremena razišlo sa lica mesta, preneli su lokalni mediji.

Navijali su se potom sjurili pred ulaz u klub, gde su se nalazile tri policijske marice i manje policajaca nego navijača. Ultrasi Rijeke su pevali, vikali i pretili svima koji su im se približavali, a polcija je jedva uspevala da očuva kakav takav red, piše "Indeks".

Navijači su zaustavljali automobile s igračima Rijeke i vikali im da počnu da igrjau kako treba, a policija je uspela da stvori prolaz da igrači u svojim automobilima mogu da prođu dalje.

Nezvanični navodi ističu da su kapiten Rijeke Franko Andrijašević i sportski direktor Ivan Mance morali na "raport" kod navijača pre nego što su navijači otišli, a sada će klub morati i u potragu za novim trenerom.

Šampion Hrvatske iz 2017. se nalazi u velikoj krizi...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.