KAPITEN PARTIZANA OTKRIO

"NE MRZIM ZVEZDU, TO NIJE HRIŠĆANSKI": Stojković govorio o emocijama prema bivšem klubu

Autor Nebojša Marković

Golman Partizana odgovarao na neka interesantna pitanja.

Izvor: MN Press

Golman Partizana Vladimir Stojković pre više od 10 godina prvi put je obukao crno-beli dres, nakon što je postao jedan od onih igrača koji su nastupali za oba "večita" rivala.

Stojković je u emisiji "Teme do Arene" televizije Arenasport govorio upravo o odnosu koji danas ima prema Crvenoj zvezdi.

Kapiten Partizana je u emisiji govorio o činjenici da je bio jedan od miljenika navijača Zvezde, pre nego što je 2010. godine stigao u Humsku po prvi put.

U razgovoru za Arenu, na pitanje sagovornika da li mrzi Zvezdu, popularni Stojke je imao jasan odgovor.

"Ne mrzim", rekao je golman crno-belih.

Novinara je ptoom zanimalo zbog čega onda postoji tolika mržnja prema njemu, na šta je nekadašnji reprezentativac Srbije imao konkretan odgovor.

"Što bih mrzeo? Prvenstveno nije ni hriščanski, ni ljudski mrzeti. Imam nekad taj iritirajući nagon za pobedom, i tako sam vaspitan, prvenstveno tamo (u Zvezdi, prim. aut), jer sam tamo odrastao, i to vučem od malena. Znam da to ljude nekad iritira, ali volim da pobeđujem, i to je to", objasnio je Stojković svoje emocije prema "večitom" rivalu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Zašto onda tolika mržnja prema tebi?, upitao je novinar Arene Sport.

Što bih mrzeo? Prvenstveno nije ni hriščanski, ni ljudski mrzeti. Imem nekad taj iritirajući nagon za pobedom, i tako sam vaspitan, prvenstveno tamo (u Zvezdi), jer sam tamo odrastao, i to vučem od malena. Znam da to ljude nekad iritira, ali volim da pobeđujem, i to je to - objasnio je Stojković svoje emocije prema večitom rivalu.