Zadovoljan!

STANOJEVIĆ O VOJVODINI, ZVEZDI I ŽUTOM KARTONU: Prvi cilj je ostvaren ali ne smemo da padamo u finišu!

Autor Nikola Lalović

Posle pobede u derbiju kola nad Vojvodinom Aleksandar Stanojević je pohvalio svoje fudbalere, ali i pričao o jednom spornom momentu sa meča.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je nastavio sa serijom pobeda! 

Sada su momci Aleksandra Stanojevića na svom terenu u derbiju kola savladali Vojvodinu sa 2:0 golovima Takume Asana u 25. i 64. minutu. 

Posle meča trener pobedničke ekipe je istakao da je zadovoljan prikazanim, ali da su neke propuštene šanse morale da se iskoriste. 

"Dobro je ispalo, stvarno su fizički dominantnim, izuzetno teška utakmica, imali smo neke situacije gde je trebalo da damo gol u prvom delu, mogu biti zadovoljan da smo pobedili", rekao je Stanojević za TV Arena sport.  

On je potom prokomentarisao situaciju kada je dobio žuti karton, pošto je protestovao zbog odluke sudije ne dodeli faul Partizanu posle jednog starta nad Ivanom Obradovićem na dvadesetak metara od gola protivnika. 

"Izvinjavam se stvarno, ali zadnjih 15 minuta je tenzija bila veća, sve je bilo OK i u duhu fer-pleja, ali eto, šta da radimo", zaključio je Stanojević. 

Trener Partizana je samo u tih poslednjih desetak minuta bio u nešto povučenijoj poziciji. 

"Ugrožavali su nas iz prekida, poslednjih deset minuta je Stojke bio dobar, kakav treba da bude, ali generalno nismo imali problema tokom cele utakmice osim na kraju iz više prekida", istaka je on. 

Prvi cilj je ostvaren, a drugi je jasan - da se ostane u koraku sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom. 

"Imali smo cilj da pobegnemo trećeplasiranoj ekipi, da budemo tu i da ostanemo i dalje u koraku sa Zvezdom. To je naš glavni cilj, mislim da smo uspeli, generalno smo se odvojili sa 12 bodova u odnosu na ove ostale ekipe", dodao je Stanojević. 

Naravno da u Partizanu prate i igre večitog rivala, ali na to ne mogu da utiču. 

"Hvala Bogu nadamo se uvek, mi gledamo da budemo konstantni i da se stabilizujemo. Da li će oni kiksnuti to ne zavisi od nas. Nadamo se naravno, prirodno je, pratimo", istakao je šef struke crno-belih. 

Jedino što zamera svojim igračima je fizički pad u poslednjem delu utakmice. 

"Zadovoljan sam igrom u defanzivi mislim da smo bili odlični. Da li je to to? Bilo je u većem delu utakmice, ali sada moramo da držimo takav ritam 90 minuta. Malo mi je to smetalo što nismo izdržali u tom ritmu da igramo 90 minuta, to je nešto šta zameram", zaključio je Stanojević. 

Posle još jedne pobede Partizan je stigao na 62 osvojena boda, tri manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja ima dva odigrana meča manje od crno-belih. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.